@Igor111
mislim da ces se razocarati ili u dejstvo ili isplativost ako deluje kao N.O. XPLODE koga trebas uzimati ko manijak da bi ga osetio... a onda pakovanje traje znatno krace od planiranog vremena a i sam si svestan da BSN proizvodi kostaju
ne znam dal si video pakovanje N.O. XPLODEA al sastrane ima nacrtana upotreba BSN proizvoda i mene je zapanjila cinjenica kad sam video da pre treninga treba uzeti 4 tablete nitrix-a zajedno sa 2-3 merice XPLODEA a video sam da je preporuceno jos jednom/dvaput uzimanje tog nitrix-a ako se dobro secam tako da sam batalio tu kombinaciju jer nerealno je dati pare za to (oko 9000din) za sve sto mozes naci u npr Horse Power-u ultimateovom (4200din) ili pak Muscle Armoru (6500-7000din)
sta da ti kazem sem probaj pa javi rezultat mada ja sam nesto skeptican povodom toga jer koga god sam pitao dal prvo uzeti nitrix ili xplode svi kazu xplode a njime nisam nesto odusevljen...
znam, jebi ga, da je skupo, ali sam ga kupio na preporuku, tako da, vidjecemo...
ahh, da, procitao sam da se proporucuje uzimanje sa XPLODE-om i moram ti reci da sam se razocarao na tu cinjenicu...
mislim marketing i komericjala, u fazonu ako hoces da ti dijeluje kupi oba, a nama daj puno para za to...jeste malo lose, a sad...
u principu, jeste skup, kod nas, ali gledao sam na dosta web stranica i prodaju ga kao neko bonus pakovanje, 2 Nitrix-a po 360 tableta za 110 dolara, sto je zapravo jako malo para, u odnosu na nase cifre...ja od sad, jebes me, sve narucujem netom, ne mogu vise, ne isplati se uzimati kod nas...
hvala na savjetima i misljenjima, ali vidjecemo oce li ista biti od tog Nitrix-a, a i moram priznati da sam se razocarao sto ne mogu uzimati Glutamin, mozda ce sledeca tura biti XPLODE + Glutamin + BCAA i naravno Whey, to se ne spominje, jer se podrazumjeva