PEDJA
Uf kad se pomene Goran u superlativu ili brani obavezno očekujem od tebe DUUUUGAČAK post
To da sam danas krivo nakurčen je posebno danas NETAČNO.
Posao mi je danas išao bolje nego IKADA, žena mi je i danas bila darežljiva
, šetao sam moju malu ćerkicu i uživao, jeo sam odlično...SVE U SVEMU IDEALAN DAN.
A na svetskom prvenstvu u poluteškoj znam šta se dešava, razvaljuje !Konkurencija ufff...
Jebi ga na tom takmičenju gde je Goran nastupio je kategorija u kojoj se on takmiči i opet od njega praviš cirkusku mečku... kao ono "pojavio se na tom takmičenju a ne na ovom" dobro čovek je odlučio šta želi i šta je tu loše?
A jel na tim takmičenjima gde se ti pojavljuješ ljudi ne zgrću pare i ljude boli k...c za tebe???
Pa i sam si rekao milion puta da pored tvojih rezultata ti i dalje NEMAŠ stipendiju... i jel i njih zabole patka za tebe? Jel su ta tvoja takmičenja OK a sva druga su bušan k...?
Daj ne zezaj molim te.
Protiv tvojih visokih kriterijuma nemam APSOLUTNO ništa protiv, to je i pohvalno, samo ne treba gledati kolege sa podozrenjem i reći "i nije neki uspeh", uveren sam 1000% da Goran nebi tako rekao već bi pohvalio i bio ponosan što predstavljaš SRBIJU.
Jel se ti ponosiš kad naši sportisti postignu dobar rezultat u košarci, vaterpolu, fudbalu? Jer navijaš za njih?
Pa neznam zašto onda nebi Goran navijao za tebe ili ti za njega i njegov uspeh činio tebe/njega ponosnim?
Ima u tebi neka netrpeljivost prema tuđim uspesima, ne svačijem uspeh samo pojedinaca, neznam zašto?
Brate mislim da nisam samo ja konfuzan...
A to dvoje (ljubi ih tata) što su ponosni na tebe i trebaju biti a ako ti smeta i ako ti ne igra nikaku ulogu što sam ja ili neko drugi ponosan na tebe(tu su i navijači i ljudi koji te poznaju, koji su Srbi...) e jebi ga NEVERUJEM TI !!!
Voliš i ti da ..selektori..predsednici...lokalni radio programi...trgovci na pijacama.. budu ponosni na tebe (a znaš da jesu svi navedeni ponosni na tebe) nego što ti iz nekog revolta, prkosa, želiš da to prikažeš drugačije, neznam čemu to...?
Hvala Bogu da tim tvojim žabcima (Ognjenu i Strahinji) trebaš biti uzor i ponos i da ih izvedeš na pravi SPORTSKI PUT, gde će biti uspešni kao i ti i gde će imati više respekta za druge.
Vidiš i ovi ljudi na forumu se ponose što im se i obratiš, i ja se ponosim što ti se i obratim, što ulažeš i 5minuta za mene tako da znam da bi se i ti ponosio da ja sutra dan postanem neko i uspem a samo da znaš mene ne bi BOLELA PATKA.
Stvarno neznam šta ti znači ova rečenica: "a jel ce neko drugi da se ponosi samonm..ne verujem" ?
Jer ti imaš stav svi su protiv mene, urota protiv mene, svi hoće da mi zabiju nož u leđa...Ne budi paranoičan.Zar stavrno tako misliš?
Brate moj pa ti koji nisu ponosni na tebe nisu ni vredni tvoje pažnje i mislim da ih ima vrlo malo, ti gledaj samo da ih ne odguraš od sebe.
ALELUJA PEĐO
MANIMAL
Ma brate meni je srce kao stadion kad neko uspe, nikad nisam sputavao ljude i njihov uspeh srozavao.
A to da sam amater jebi ga i to mora neko da bude, bez amatera Vi nebi imali šta da kucate na ovom forumu :-)
SPORTSKI POZDRAV SVIMA