Pozdrav prijatelji moji, hvala vam svima sto ste biliu toku i pratili me u ovih nekoliko dana takmicenja.
Hvala i Stojketu koji je bukvalno zvao na mob. svakih 10 min. kako bi saznao trenutnu situaciju i preneo je vama ovde.
Krenulo je tako sto smo posle voznje od pet sati od Varsave do Bialistoka kombijem stigli na sam pocetak merenja. Na merenju sam imao "malih" problema jer sam u celodnevnom putu SE SMANJIO, tj. izmerio 186cm visine a uvek sam merio 188cm. I onda je krenulo istezanje kako bi bar malo vratio nesto od svoje "normalne" visine, tako da sam iz treceg puta uspeo u tome i to najvise zahvaljujuci nasem prijatelju sa foruma, ALEKSANDRU TIMOSENKU, koji me je dobro propustio kroz sake i vratio mi visinu ha,ha,ha...
Konkurencija je stvarno bila brojna i dobra, a moram da priznam da sam i ocekivao ovako nesto. No znajuci ovoga puta da sam i ja bio spremniji nego ranijih puta, raspolozen sam bio za nadmetanje i jedva sam cekao da izadjem na binu.
Posle eliminacije cetvorice takmicara kako bi nas ostalo 15 na bini, odmah je sudija br. 1 izveo petoricu takmicara za uporedno poziranje, medju kojima sam bio i ja, sto mi je jasan znak bio da sam u igri za finale.
Da coveku treba malo i srece, meni se ovog putanije pokazalo. Samo jedan sudija da mi je jos dao 6. mesto, eto mene u finalu a moju kategoriju nije sudio ni Stojic, ni Timosenko, ni Italijan Aleks, ni mladi Spanac Raino, ni Bugarin Penkov...... Znate, kad se namesti ovako lose... samo jedan od njih da je bio...
Na kraju, finale mi je izmaklo za samo dva boda a Turcin koji je bioispred mene je na kraju u finalu uzeo i medalju. To govori da su samo nijanse bile u pitanju i da sam usao medju 6, svasta bi bilo....ha,ha,ha....
Pomenuti Norvezanin pored mene, koji je stvarno bio iscepan do kraja i zasluzeno prvi, je imao problema na merenju i kme su malo i progledali kroz.....
Ono sto me je iznenadilo je broj prijavljenih takmicara u svakoj od kategorija kao i veliki kvalitet isti.
Sto bi Pedja rekao, ovaj put je Santoha dobro "omastio brk" i ubio se od para, alizgleda da ga Hoce, skoro 300 takmicara je bilo i mnogo zemalja ucesnika iz Azije i Juzne Amerike.
Gost i jedan od sponzora takmicenja je bio i Ric Gaspari....