Pa dobro, zasto bi neko uopste slao ''lagani dopis'' i jurio da s..be Savez i pojedince ako nema nesto licno protiv istih? To je izgleda nas mentalitet, na zalost.
pa vidi....ako je neko dovljno dugo u ovom sportu..i ako nekog dovljno dugo jebu u zdrav mozak..mozda se taj neko sada dovljno opametio pa da postavi par "laganih",pitanja na odrejdenom mestu pa da se ti isti razmisljaju malo..
jel stvar je prilicno jednostavna......ako JA koji NISAM stipedista..ne mogu da izlazim na bilo koje takmicenje van IFBB saveza...onda bi trebalo da je to pravilo.
jer mojd predsednik opstine pojma nemam sta je evropsko prvenstvo u IFBB federaciji ili evropsko U WPF fedraciji..njemu je bitna medlja i na sonovu nje se pare dobiaju....
znaci..ako goran moze da ide kao stipedista i clan upravnog odbora IFBB saveza..nema nista protiv....ali onda se treba javno reci da i ostali mogu da idu jer ja cu prvi da odem na neko WPF ili WFF takmicenj uzmem zlato i dobijem novac......
zasto sam ja gluplji od nejga..ili on pametniji od mene.
nas dovjicu sam uzeo ako primer...jer pravilo bi trebalo da vazi za sve..
DAKLE..NE VIDIM STA JE TU LICNO I STA JE TU PROTIV KOGA??
TO JE KONSTURKICJA U TVOJOJ GLAVI...
Aovo su cinejnice....i cinjenicno stanje...na zalost.
DAKLE...NAGLSAVAM....JEBE MI SE KO CE GDE DA IDE...ALI ONDA NE MOZE MENI NEKO DA PRETI DA NECU IMATI STIPEDIJU AKO ODEM TU I TU.....A SA DRUGE STRANE TO PRAVILO EN VAZI
AKO ZNAS STA JE PRAVILO RECIPROCITETA onda bih ti trebalo biti jasno
dakle..nemam nista protiv nikoga..pogtovo ne protiv gorana...i to njije nejgova stvar,vec stvar odgovrnih ljudi saveza kako ce da reagujeu..
i ponovo akzem..neznam zasto bih mislio da ja imam nesto protiv "njih"////ko su to oni da bi ja imao nesto rpotiv njih?
a i sigruno sam vise dborog doneo ovom savezu nego goran...bez lazne skromnosti..i vredjanja gorana.
u ostalom....KADA ZNAS ZNANJE..POGLEDAJ RAZLGO ZASTO JE BODI BILDING KAO SPORT POMEREN IZ 4 KATEGORIJE SPROTOVA U 3 KATEGORIJU...
AKO NE MOZES DA NADJES..JA CU DA TI AKZEM...ZOBG MOJE BRONZE U EGIPTU I ZBOG BRNKINOG SREBRA NA EVROPSKOM....
da dragi moj.....ali i bez obzira na to....JA TE GODINE NISAM DOBIO STIDPEDIJU!!!!!!!!
kao sto rekoh..mnogo vise stvari ja znam..i mislim da je bolje da me ne vuces za jezik....