pa covece..
evo samo neki od highlights from duki....a on bi na igf...
Kuvati ovsene pahuljice! to jos nisam cuo.
DULE U SVEZI CLEBUTEROLA
Bacaj to u smece da ti ne sjebe se jetra.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Hoce li meni neko odgovoriti dali cu riknuti od vit A ako jedem svinjsku jetru po 200g dnevno....
:lol: :lol: :lol:
Ja bih oralne steroide izbacio iz upotrebe.
Samo udri po masti pa ces da vidis sta je testosteron.
WOW
Mnogi proizvodjaci i ne navode potpuni sastav svojih proizvoda,cuo sam da je neki olimpijski takmicar uzimao neko energetsko pice i pogodite sta pao je na doping testu kasnije se ispostavilo da je to pice sadrzalo metan u tragovima mnogi proizvodjaci stavljaju sve i svasta u proizvode a da mi to i ne znamo sramota....
E ONDA SE KRECE LAGANO
Ta kombinacija insulin\hormon rasta ti je odlicna , hormon rasta povecava potrebu za insulinom.Samo sa insulinom moze da se pretera ako ako uzmes puno mozes da zavrsis u komi sto je najgore smrt.Kupi aparat za merenje secera u krivi on je obavezan.Kreni prvo sa najmanjom dozom i onda je postepeno povecavaj i raspitaj se koji insulin kupujes neki imaju dejstvo cak 24h ako odes spavati i secer ti previse padne moze da se desi da se nikad ne probudis.Ja ti ins nebi preporucio bolje uzmi neki aas. I odakle ti samo pare za gh.
PA ONDA
To koliko ces IU uzimati zavisi od coveka do coveka svako ima razlicitu ins osetljivost ja uzimam male doze 3 IU 1 dnevno posle treninga sa uh i brzim proteinom,i uzimam ga tacno 21 mesec naravno sa kratkim pauzama.I onog dilera sam odj...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jeb..te nemam 16 god koliko puta da vam ponovim.....pokazacu vam jednom moje slike....
DA NE IDEM VISE DALJE!!!!!