Citat: animalbb Oktobar 06, 2007, 02:27:50 posle podneevo naručio sam 2 komada flexa tak da sam potpunevo trenutno uzimam 1animal pak za prvi obrok 1sat prije treninga uzimam animal pak još 1pak 30min prije treninga uzimam animal pump 15min prije treninga uzimam optimum whey sa 10g glutamina i 10g bcaaposlje treninga 3mjerice optimum wheya 10g glutamina i 10bcaa! flex ću ubacit negdje u podne ili prije spavanja!pedja jel to uredu ili da nešto promjenim?super....samo ubaci bar 20-30 grma dextroze u pwm!!
evo naručio sam 2 komada flexa tak da sam potpunevo trenutno uzimam 1animal pak za prvi obrok 1sat prije treninga uzimam animal pak još 1pak 30min prije treninga uzimam animal pump 15min prije treninga uzimam optimum whey sa 10g glutamina i 10g bcaaposlje treninga 3mjerice optimum wheya 10g glutamina i 10bcaa! flex ću ubacit negdje u podne ili prije spavanja!pedja jel to uredu ili da nešto promjenim?
e da pedja da animal pump uzimam u dane odmora zanači netreniranja!?
Animal Flex je stvarno extra ! Pio sam 1 paket dnevno i lakat koji me uglavnom boli kada radim triceps, posle nekog vremena me uopste nije boleo ! Jedina mana je sto mesec dana nakon prestanka koriscenja flexa ,bol se vratio ,tako da cu opet morati da ga pazarim :-)