Pozdrav svima,nov sam na forumu,procitao sve teme vezano za detalj koji me interesuje.Dosta je bilo reci o srcanoj fekvenciji i optimalnoj zoni u kome se tope masti (koliko god to izlizano zvucalo).Max HBR mi je 191 otkucaj u minuti, a koristeci razne formule osim one najjednostavnije 220 i god. fat burn zone za mene iznosi 154 otkucaja u minuti.Pitanje koje ja hocu da postavim je : ovde se provlaci teza da je gornja granica pri hiit-u 140, sto je meni nezamislivo jer ja na tom nivou gotovo da se i na zadisem.Osecaj da nesto zaista radim je tek negde oko 160 HBR, a faza u kojoj ulazim u anaerobnu zonu (po mom osecaju je negde oko 170).Da li, radi topljenja masti, uz adekvatnu ishranu, treba da postujem zonu 60-70% max HBR iako mogu mnogo vise da dignem puls ili treba da se jednostavno povedem za svojim osecajem, pod pretpostavkom da razliciti ljudi imaju razlicit stepen tolerancije kad su u pitanju ciljane zone.koliko mi je bitno da se stesem toliko mi je bitno i zdravlje (srce), pa ako neko ima neka relevantna saznanja o ovome, bio bih mu zahvalan.Pozdrav...