Hvala i tebi Shabo i tebi Spale. Bas kad sam se uhvatio za kutiju, e sad ne secam se da li sam uzeo stak 1 ili 2,ali mislim da nije bio M STAK, tip u radnji, koji, ni ne vezba, ali se kao razume, je rekao da su u sustini ti stak-ovi u stvari varijacije na isti proizvod, samo u jednom imas kao jednu kombinaciju, a u drogom drugu, ali su u osnovi isti. Pazi Sabo, slagacu te, ali mislimda sam drzao obican ANIMAL STAK koji ti kazes da su zabranili. Verovatno sam se ja onda istripovao, ali kad sam pogledao sadrzaj zavrtelo mi se u glavi. I kao, napomena, na engleskom, " ovo je izuzetno jak preparat na hormonskoj osnovi i podstice svih pet vrsta hormona ( LH, GROWTH like factor, testosteron, INSULIN like...) e, stvarno nisam siguran da je bas ovako pisalo, ali pominjali su sve to sto sam nabrojao, i kao, konsultujte lekara i trenera. Ja kad sam to video, odreagovao sam kao " Jebote, ko zna sta je unutra. Ko da prodaju mix anabolickih steroida kad iam ovoliko upozorenje". Ja ne znam jel to reklama, da se nalozis ili je to toliko jako. Naravno u pravu ste kad kazete da svi drugacije reagujemo, ali ko god uzme kreatin naduvace ga, bar malo, ZMA, odmorice ga koliko toliko. Neke stvari generalno moraju da rade. Znaci taj ANIMAL STAK sto ga zabranise je bio jebacki proizvod? Ili su se ljudi potrovali, pa su ih tuzili :-)