Citat: H2SO4 Oktobar 05, 2007, 04:25:23 posle podnechudan naslov, ja mislio da ti jedes samo ribupa ok ti je jelovnik, jedino malo carbse smanji i ubaci koji zelenish ...riba nije kancerogena tako da je mozes jest u vecim kolicnama, samo jbg taj oslic ima da ti se ogadi vrlo brzo.ne razumjem se mnogo u oslice ali ako kupujes onaj zamrznuti to i nije bas jeftinija solucija. O.K. uradicu tako.Nece mi se ogaditi oslic,i prije sam ga jeo i nije mi los.Da, kupujem taj zamrznuti samo ne znam na sta mislis kad kazes da nije bas jeftinija solucija?U odnosu na sta?I jos nesto me zanima-Sad sam vidio u tabelama da tunjevina ima 15-20 Gr masti.Jel se to misli na tunu u ulju?
chudan naslov, ja mislio da ti jedes samo ribupa ok ti je jelovnik, jedino malo carbse smanji i ubaci koji zelenish ...riba nije kancerogena tako da je mozes jest u vecim kolicnama, samo jbg taj oslic ima da ti se ogadi vrlo brzo.ne razumjem se mnogo u oslice ali ako kupujes onaj zamrznuti to i nije bas jeftinija solucija.
vaistinu jeftino!ali odmrzni taj led pa izmjeri posmrtne ostatke ponovo.sto se tune tice to ulje bacis i ako te volja isperes je u cediljki i mirna bosna ...
Jeftin je oslic. Cijena je malo vise od 2 eura po kg na vece kolicine.A spremam ga tako sto ga kuvam u paradaiz sosu (ne mislim na gotov-kupovni sos).
Citat: KoRn-90 Oktobar 05, 2007, 07:32:59 posle podneJeftin je oslic. Cijena je malo vise od 2 eura po kg na vece kolicine.A spremam ga tako sto ga kuvam u paradaiz sosu (ne mislim na gotov-kupovni sos).gde ima da se kui oslic za 160 dianra/ kg
4 marke kg oslica?[pogleaj jos jednom jel to oslic
sa kostima...ok..a kako ga o spremas..nije mi jasno....nemoguce da se kuva u paradaj sosu..mora tu da bude neka obrada prije..aj pitaj mamu kako to ona sprema
SAMO GA STAVIS U PARADAJZ?