@bebac
brate ne znam sta da ti kazem
ja sam krenuo da ga pijem pre 10 dana,poceo sam sa jednom tabletom na prazan stomak,i to pre kardia(a na kutiji pise 2-3) i kad sam je popio,posle 30 min sam osetio neko probadanje u stomaku i blago gusenje,ali samo na kratko,i usrao sam se,mislio sam jbg,moracu ga prestati piti,ali sam nastavio i sledeci dan,i to opet sa 1 pilulom,i nisam nista osetio,pa sam onda povisio 2 na dan(1ujutru pre kardia,a jedna pre teretane) .....
i evo danas sam trcao na prazan stomak,zveknuo sam 3 komada,i nista mi nije bilo,znaci navikao mi se organizam,prosao sam taj period prilagodjavanja
ne bi trebalo da ti on utice na apetit,ja inache unosim po danu oko 210g proteina(hrana +suplementi),imam 91kg...
a kad sam krenuo da ga pijem bilo mi je neobicno kad sam trcao,jako se brzo zadisem,ali ne od umora,nego kao da ne mogu da nadjem neki tempo disanja,uvek su mi pluca puna vazduha,kao da im se povecao kapacitet
a sada je sve super
inache pre mesec dana sam poceo da radim kardio,pa sam tek posle 10-tak treninga poceo da pijem STIM TRIM,da bi usao u formu sto se tice trcanja,regulisao sam ishranu,ne jedem hleb,masno,slatko.... imao sam 94kg kad je sve krenulo,a sad sam na 91...
obim struka se smanjio za 2 cm
ne kazem da je to sve od STIM TRIM,ali meni je dobar
imas sad neku akciju u PanSportu,kupis jedan STIM TRIM,a dobijes jos jedan za dzabe....
probaj da jedes na silu
imas li neke simptome?