Sta van se cini od moga treninga? Do sad dan isa 3 puta tjedno u gym i trening je bia prsa biceps, ledja triceps, ramena noge.
Iden vec godinu dana u gym i presta san napredovat ima cca. 3 miseca pa san odlucija prominit trening i ic 4 puta tjedno s time da 2 puta tjedno napravim cijelo tijelo al da u treningu za svaki misic bude po 2 vjezbe (osin nogu i ramena) i da mi se trening neponavlja.
Pon: - prsa (ravni benc (5 srerija po 10 ponavljanja), leptir (5 srerija po 10 ponavljanja))
- ramena (potisak iza glave (3 srerija po 10 ponavljanja), leptir (3 srerija po 10 ponavljanja), i leptir na klupi straznje rame (3 srerija po 10 ponavljanja), trapez (3 srerija po 10 ponavljanja)
- biceps (sipka ravna (5 srerija po 10 ponavljanja), skotova klupa bucica (5 srerija po 10 ponavljanja))
Uto: - donji dio ledja (ekstenzija (5 srerija po 10 ponavljanja)
- noge ( cucanj (5 srerija po 10 ponavljanja), listovi stojeci (5 srerija po 10 ponavljanja))
- gornji dio ledja (lat masina jednon rukon (5 srerija po 10 ponavljanja), veslanje u pretklonu (5 srerija po 10 ponavljanja))
- triceps (potisak iza glave sa konopon (5 srerija po 10 ponavljanja), razboj (propadanje) (5 srerija po 10 ponavljanja))
Sri: - pauza
Cet: - prsa (kosi benc (5 srerija po 10 ponavljanja), kontra kosi bench (5 srerija po 10 ponavljanja))
- ramena (prednji dio ramena sajla (3 srerija po 10 ponavljanja), leptir sajla (3 srerija po 10 ponavljanja), straznje rame sajla (3 srerija po 10 ponavljanja), trapez (3 srerija po 10 ponavljanja))
- biceps (bucica (5 srerija po 10 ponavljanja), skotova klupa sipka (5 srerija po 10 ponavljanja)
Pet: - ledja donja (mrtvo (5 srerija po 10 ponavljanja))
- noge (leg pres (5 srerija po 10 ponavljanja), listovi stojeci (5 serija po 10 ponavljanja)
- gornja ledja (lat masina ispred glave (5 serija po 10 ponavljanja), veslanje sprava uski hvat (5 serija po 10 ponavljanja))
- triceps (konop (5 srerija po 10 ponavljanja), potisak sa cela uski hvat (5 srerija po 10 ponavljanja))
To je oprilike to, ovo mi je tek drugi tjedan po ovome sistemu i pari mi ok al bi tija cut misljenje strucnjaka
Visok san cca 180cm i iman oko 88kg
Nepijen nikakvu kemiju, al mislin se ovih dana uzet Glutamin.
Svaki komentar je dobro dosao
p.s. nadan se da post nije predugacak