Pozdrav svima.
Evo jedne slicice od pre 11 godina
i tri relativno novije od pre 3 meseca ali losijeg kvaliteta, slikano mobilnim telefonom.
Inace, sto se tice BB-a poceo sam relativno davno, daleke 1993g kada u gradu (BG) gotovo da nije bilo teretana. Kada sam poceo da treniram imao sam 15 godina i nekih 55Kg na 175cm visine
. Nakon otprilike 3 godine dosao sam do 75Kg ali sam i izrastao do 185cm i onda kada je pocela "manija" uzimanja AAS odlucio se za tada veoma popularni Bionabol. Koristio sam jednu kuru od 6 nedelja i dobio 18Kg
Kuru sam zavrsio sa 93Kg ali posto sam u to vreme veoma malo znao oko ishrane dobio sam mnogo nepotrebne mase. Primera radi dnevno sam pio 5l mleka, a tada nije bilo "light" varijante, vec AD od 3,2%mm tako da vam je sve jasno
Nakon pauze od dva meseca odlucujem se za jos jednu istu kuru ali posle 15 dana je prekidam posto sam uvideo kuda je to pocelo da vodi i nisam zeleo da nastavim tim putem. Dobio sam 7Kg i zavrsio na oko 100Kg. Naravno drasticno sam izgubio na definiciji sto je i logicno, dobio dosta mase (korisne i beskorisne) ali sam napravio prekreticu po pitanju ne/koriscenja AAS. Od tada do danasnjeg dana nisam nista uzimao od AAS, izrastao sam do 190cm i na ovim slikama koje su u prilogu sam imao 90Kg (pre tri meseca).
Prvog avgusta sam krenuo na nabacivanje mase sa ciljem da se ugojim do 110-115Kg do marta sledece godine i onda za 3 meseca da skinem na nekih 95-100Kg. Trenutno, evo posle dva meseca imam 100Kg i veoma malo sam se zamastio posto jedem veoma dobro (u medjuvremenu sam stosta naucio o ishrani, a bio je i red
Videcu da se slikam ovih dana pa da okacim "aktuelne" slike gde se vidi promena za ova 2 meseca. Inace, cilj mi je da imam 100Kg veoma dobre definicije, kao sa prve slike gde sam imao 75Kg, nista preko toga posto aktivno igram kosarku, amaterski naravno i sve preko toga bi mi bilo opterecenje da "nosim".
Eto nadam se da vas nisam ugusio pricom, a u skorije vreme slede novije i kvalitetnije slike.
Pozdrav svima!