@kety
Ne brini nista, bice jos bolje kad spustim par kg dole
, a inace poslendjih 10kg kako skidam svi mi govore "e tako ti je super, nemoj vise" a kako me posle vide sa kojim kg manje kazu "e sad je jos bolje, al' nemoj vise"
) Ne brini, znam sta radim.
@Remetik
Uspevam da sacuvam misic koliko primecujem i po obimima i po snazi, a nastojim da veoma polako spustam kilazu, tipa 1-2kg mesecno.
@Sasacg
Hvala na komentaru, trudim se koliko mogu i moram reci da nije lako. Inace koliko je ishrana bitna i koliko je Pedjin plan dobar dovoljno govori i cinjenica da pola teretane misli da sam na nekoj hemiji celo vreme
)))))), a ja od suplementacije pichim samo Whey, a ishrana Pedjina sa teme 1,2,3 Trbusnjaci su tu...
)
Naravno nisam non stop na takvoj ishrani i varam svakih par dana sa necim jer ne mogu bas da izdrzim sve u gram, a nije mi cilj takmicenje niti imam neki rok pa da jurcam. Primera radi, juce sam ceo dan jeo proteine, posle treninga uzeo 50gr dex + whey, a onda kada sam stigao sa posla oko 18h sam pojeo 700gr pilecih krilaca, dva somuna (oko 350gr) i 100gr majoneza
) Od tada jos nisam nista pojeo koliko sam sit, a evo tek sada otvaram tunjevinu da doruckujem
Tako uradim otprilike svakih 7-10 dana, a ona dva dana kada treba da se unosi oko 3gr UH po kg tezine redovno pojedem cetvrtinu tepsije gibanice sa dooosta sira, kajmaka i slanine
Jbg, znam da bi rezultati bili mnogo bolji da se pridrzavam plana u gram svaki dan, ali nigde ne zurim i ovako sasvim ok ide.
E' da, mozda nekoga interesuje, poslednjih 6kg sam skinuo bez kardio treninga, tacnije igram samo nedeljom kosarku 2 sata, ostalim danima samo teretana, a od pre neki dan sam ubacio i jos dva kardio treninga nedeljno da malo ubrzam ovo pred leto.
Pozzz