Novembar 14, 2024, 12:38:55 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.354 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Shone - slike  (Pročitano 34960 puta)

Van mreže THEROCK

• Light Heavyweight Member
Odg: Shone - slike
« Odgovor #60 poslato: Februar 22, 2009, 10:46:26 posle podne »
A zasto bi spustao jos 5 kg? Ovo je i vise nego dobra definicija. Sto ne bi poradio ma masi pa onda ako treba da uradis definiciju?

Van mreže shone190

• Lightweight Member
« Odgovor #61 poslato: Februar 23, 2009, 09:30:53 pre podne »
Zato sto hocu da se bas dobro izdefinisem napokon posle 10 godina kao neke mase :), pa cu lako kasnije da nabacim koji kg posto mi u principu i nije cilj neka velika tezina. Igram cesto kosarku (smetala bi mi velika kilaza), ne bavim se bodybuildingom profesionalno i mislim da bih realno mogao da dostignem oko 90Kg veoma dobre definicije za jedno godinu i nesto dana, da to odrzavam i to je generalno to. Smatram da bih na svoju visinu i konstituciju sa 90Kg oderane definicije izgledao i vise nego dobro, a da to ne bi bilo problematicno za odrzavanje, sto mi je veoma bitno. Ne kazem da 100Kg definicije ne bi mnogo bolje stajalo :))), ali jbg da to postignem Natural mislim da bi islo veooooma tesko, tako da cu se zadovoljiti i postaviti sebi neki realan cilj od oko 90Kg.

Znaci, plan mi je da se oderem, vidim kako i sta mi fali i da inda krenem na odlicno koncipiranu ishranu i postepeno dobijam na kilazi, a usput popravljam sve ono sto nedostaje, uz konstantno odrzavanje dobre definicije. Znam da ce ici sporo, ali nemam snage vise da se kao gojim 15Kg da bih spustio 10kg :)

Pozzzz

Pozzz
« Poslednja izmena: Februar 23, 2009, 09:32:50 pre podne shone190 »

Van mreže THEROCK

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #62 poslato: Februar 23, 2009, 11:54:43 pre podne »
Ok kapiram. Ja mislio da hoces da ides na 82 i da se tu zadrzis i da se odrzavas na toj cifri sto je premalo za visinu od 190 mada nije sve u kilazi vec u ogledalu sta se vidi. Sve zavisi i od kostane strukture itd. Poz

Van mreže nokidude

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #63 poslato: Februar 23, 2009, 12:08:23 posle podne »
Ja sam hteo da kazem da ti nemas ustvari toliko sala za skidanje, po meni vec sad izgledas skroz fino, eventualno 2 do 3 kg ne vise. Po meni ne bi trebao ni da ides vise na dijetu, nema sta da se skida tu.
« Poslednja izmena: Februar 23, 2009, 12:13:26 posle podne nokidude »

Van mreže shone190

• Lightweight Member
« Odgovor #64 poslato: Februar 23, 2009, 12:26:00 posle podne »
Cini ti se da nema,  a iskreno mislim da bi jedno 5Kg dole bilo dovoljno za ekstra dobru definiciju kojoj i tezim. Naravno, mislim da ce se kada se vratim na normalan rezim ishrane, vratiti koji Kg ali da necu izgubiti na definiciji zato sto znam kad recimo par dana malo "odmaram" od dijete, odmah se vrati jedno 1-2Kg, a definicija ista :)

Van mreže shone190

• Lightweight Member
« Odgovor #65 poslato: Mart 18, 2009, 10:59:08 posle podne »
Evo ga mali update, trenutno 86Kg, struk 76cm, ruka 44cm, grudi 117cm (ako koga interesuju cifre :)))  Inace poredjenja radi, pre godinu i nesto dana kada sam imao 22Kg vise, ruka je bila 45cm, grudi 121cm, a struk 100cm :)

Pedja, ova dijeta ti je pun pogodak i nemam reci hvale za ovo sto pises i savetujes po forumu :)

Evo malo i slika, na trecem proteinskom danu, malopre posle 35min kardia, znaci nista ono naduven posle treninga i slicno, takve slike cu okaciti u subotu najverovatnije :)

Mogao bih i ledja malo da izdepiliram, cisto onako... :)

Van mreže shone190

• Lightweight Member
« Odgovor #66 poslato: Mart 18, 2009, 11:07:38 posle podne »
Evo jos malo...

Van mreže shone190

• Lightweight Member
« Odgovor #67 poslato: Mart 18, 2009, 11:10:46 posle podne »
...

Van mreže ghoul

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #68 poslato: Mart 19, 2009, 01:38:39 pre podne »
super ..

jel radis stomak ?

Van mreže shone190

• Lightweight Member
« Odgovor #69 poslato: Mart 19, 2009, 09:12:28 pre podne »
Radim, samo sto jos ima sala da se skine sa njega, a posto mi je struk toliko uzak moram da se oderem da bi se dobro videli :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #70 poslato: Mart 19, 2009, 10:44:48 pre podne »
Citat
Pedja, ova dijeta ti je pun pogodak i nemam reci hvale za ovo sto pises i savetujes po forumu

znam  ;) ;)-zato je cika peki always arround..
odlicno izlgedas i stvarno mi je drago da si disciplinovan sto se i vidi na slikama..
ova jedna slika gde drzis tel..skini to jbg..deluje kao za neki pederski magazin ::) ::) ::)

Van mreže shone190

• Lightweight Member
« Odgovor #71 poslato: Mart 19, 2009, 11:04:40 pre podne »
Hahahaha, gde ti gay magazin pade na pamet :)

Jbg u tom trenutku dok me devojka slikala morao sam da se javim na telefon i onda ispade k'o "Hot-Line" :)

Izmenio sam sliku, tacnije isekao telefon da se ne vidi ali ne mogu sada da je ubacim ( da izbacim staru sliku ), nemam opciju "izmeni" na tom post-u :(

Van mreže kety

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #72 poslato: Mart 20, 2009, 12:00:09 pre podne »
Hey,nemoj da mrsavis,ovako ti je super!

Van mreže Remetik

« Odgovor #73 poslato: Mart 20, 2009, 12:08:44 pre podne »
Odlicno je ovo,cuvaj dobro misic ako mislis da jos spustas kilazu!

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #74 poslato: Mart 20, 2009, 09:14:44 pre podne »
Odlican izgled...Pretpostavljam da dosta ljudi na forumu tezi ovome...

Bravo :wink:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!