Hvala, nego ne stigoh da smanjim slike posto sam zurio na Adu, a sada nemam mogucnost editovanja postova. Jbg, vredi cekat malo da se vidi napredak posle korigovanja ishrane prema Pedjinim savetima
Evo malo da se vidi kako sam izgledao daleke 1994g (slika 1 i 2), posle tacno godinu dana treniranja. Tadasnja visina 186cm, a tezina 72Kg (75kg sam imao uvece, najeden i obucen
tako da realno 3kg manje, barem kako se sad merim (ujutro u gacama
Na slici br3 sam po meni izgledao najbolje u zivotu, pogotovo za to vreme (1995g) i tu sam imao 75-76Kg i onda sam sve zasrao sa Bionabol kurom posle par godina i neznanjem po pitanju ishrane
Na slici br 4 se vidi kako je to izgledalo posle gojenja od 23-24Kg za kuru i po i u periodu od jedno 4 meseca sam dosao od faze kao na slici 3 do "masti" na slici 4
Posle toga sam recimo 8-9 godina izgledao tako, sa varijacijama od 2-3kg gore dole i onda prosle godine odlucio da pocnem sa bitnijom korekcijom ishrane, tako da su rezultati vise nego ocigledni
Ako nekoga interesuje, sve posle 1997g je natural u smislu AAS, a u poslednjih recimo 3 godine, redovno koriscenje Whey-a, po malo Glutamina (mozda 2Kg za godinu dana) i naravno korigovana ishrana.
Pozdrav svima.