Bas mi je drago sto si to prokomentarisao, to mi je dalo impuls za sledecu pricu...
Vjerovatno si primjetio da sam koristio galerije MD-a, bas jer ekipa iz Flexa radi cuda sa fotkama!
Na jednom forumu sam naisao na jedan zanimljiv komentar, koji mi je skrenuo paznju na nesto vezano upravo za fotke koje izlaze iz Flex-ove radionice....
Naime primjetite kako su sve Jayove fotke "ispunili njime", tj kako su vjesto kropovali slike tako da je Jay veci u odnosu na recimo Wolfa, samim tim bolje se vidi, vidi se i vise detalja na njegovom tijelu.
Vrlo jednostavno su to ucinili, iznad Wolfa je komad prazna fotka gdje vidite pozornicu, dok kod Jaya glava mu skoro dira vrh slike, i tako Jay iako znacajno nizi ispadne veci u svakom pogledu od Wolfa, a posto je u krupnijem planu i sa vise detalja...
Jednom rijecju cista manipulacija da bi se sirokom auditorijumu pokazalo nesto fabrikovano.
Ovo je vjerujem jako bitno, kao i ono sto je naveo Sarcev, a tice se toga da nijesu uporedjivali dovoljno Wolfa sa TOP ekipom.
Jedan od nasih kolega sa foruma je izjavio kako je Wolf los u usporedbama, nista netacnije nije receno na ovom forumu od toga, Wolf upravo mnogo dobija sa uporedbama, gdje njegova ogromna masa, velicina dolazi do izrazaja u poredjenju sa ljudima poput Jaya, koji navodno osvajajaju MrO velicinom, jedino dje Wolf nije veci od Jaya, Rona ili Victora je u struku, svugdje ostalo on je najveci i najsiri momak na bini...
A evo i fabrikovana usporedba bas na linku koji sam dao, lijevo aktuelni Mr O, desno (smanjeni) Wolf, ovo nije slucaj samo sa ovih par fotki, a takodje izvesti ovo u Photoshopu zna svaka baba, o "dodatnoj" obradi necu komentarisati ovoga puta.