Ciao svima
evo stize nova tema, i poprilicno drugacija, maltene suprotna od svega onog sto inace citamo u casopisima, web stranicama, i onog sto se prica ... Naime, bar 80% tema je vezano za DOBIJANJE MASE, sto je ok naravno.
No, sta je sa osobama koje zele masu SMANJITI? Ne mislim na osobe koje zele izgubiti kilograme, te osobe znaju sta trebaju ciniti, hocu reci, ta tema je poprilicno razradjena, i osoba samo treba da npr u "google" napise "fat reduce" i dobice milion sajtova sa milion informacija.
Konkretno: kako smanjiti MISICNU masu?
Ja sam inace prirodno zilava, misicava, te kad sam krenula sa zaista zestokim treninzima, i jos zescim rezimom ishrane, rezultati nisu izostali. Neki od vas su mozda videli sliku mojih trbusnjaka od pre godinu dana. Dakle, dokaz da znam, i mogu
U jednom trenutku sam odlucila da je stvarno vreme da malo poradim na masi, i krenula sam da radim na tome. I uspela
Ja koja nikad nisam imala guzu sad je imam.
No problem je sto se ne moze masa raditi selektivno 100%. E ovde hocu masu, i to malo vecu u odnosu na ovo kako je sada, a ovde necu ni pod razno
To bi bilo super da moze tako
Moje ruke su poprilicno "talentovane", i ne treba im mnogo da reaguju, buknu, da se pokazu vene ...
Radom na masi, dobila sam jace noge, guzu blablabla, ali sam masu dobila i na rukama i ramenima i tricepsima ... a necu toooooo
Hocu ruke kao atleticarke, ili ruke kao Monica Brant, dakle, necu ruke koje su obimom blize Svarcenegeru hahaha.
Sta da radim da smanjim masu?
Neko me je savetovao da jedno vreme ruke uopste ne radim, ali mislim da to bas i nije neko resenje, jer nakon nekog vremena, obim ce se mozda smanjiti za neki milimetar mozda, sto je nista, a izgubice se "izrezani" oblik misica, a to takodjer ne zelim.
Momci i devojke, pomagajte.