reportiraj sta su ti rekli ovi kod nas...
MA samo se ti oporavi a bice zlata za tebe koliko hoces...... :wink:
kako ti to opusteno kazes...nista strasno,polomila sam 2 prsta...hahaha...
ne brini mala,ti si nama zlatna i bez zlata...
Cestitam ti na uspehu (peta u Evropi, malo li je). Kada bismo u mnogim stvarima bili peti u Evropi gde bi nam bio kraj Zelim ti takodje i brz oporavak.
Brzo ces da se oporavis, kako kazes nista strasno... samo neces moci jedno nedelju dana posle svega sundjerastu lopticu da stiskas ali dobro hehe Sve najbolje
:ljudi,kakav neuspeh:(,izgubila sam u borbi za medalju,vodila sam jebenu borbu,izgorela sam za zeljom za medaljom...pocela sam da srljam ...i..pade koncentracija,polomila sam ruku i ode sve u k****smorila sam se...5 sam na evropskom takmicenju,nije mi do zivota..evo jedina sam stigla danas u beograd...\a cela srpska rep. je izgubila,danas ima jos par borbi,ali ne verujem da ce iko uzeti medalju...TUZNA MALA!!!!!!!Jos sam vise sjebana zato sto necu moci da treniram,zbog ruke!!!!:Hvala svima koji su bili uz mene......
Citat: Mala... Oktobar 28, 2007, 12:00:43 posle podne:ljudi,kakav neuspeh:(,izgubila sam u borbi za medalju,vodila sam jebenu borbu,izgorela sam za zeljom za medaljom...pocela sam da srljam ...i..pade koncentracija,polomila sam ruku i ode sve u k****smorila sam se...5 sam na evropskom takmicenju,nije mi do zivota..evo jedina sam stigla danas u beograd...\a cela srpska rep. je izgubila,danas ima jos par borbi,ali ne verujem da ce iko uzeti medalju...TUZNA MALA!!!!!!!Jos sam vise sjebana zato sto necu moci da treniram,zbog ruke!!!!:Hvala svima koji su bili uz mene......GLAVU GORE. BICES TI EU SAMPION.