Hvala na izbrisanim off....
po meni ti si definicija extra forme... mislim po slikama!!!
Pedjo,sad sam dosla sa treninga,Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 10, 2007, 01:17:54 posle podnenego mala...kako ti sa kg???jel radis sve??spremam se....skidam polako ali sigurno kilice...moram da se pohvalim,ovaj trening koji je bio u velikom intenzitetu ,veoma naporan...u trajanju od nekih 2,5 sata nisam osetila.....Verujem da sam u extra formi,24 putujem u Azerbejdzan,moram da osvojim prvenstvo,da budem ponovo zlatna devojcica.....
nego mala...kako ti sa kg???jel radis sve??
Citat: Mala... Oktobar 11, 2007, 12:03:10 pre podnePedjo,sad sam dosla sa treninga,Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 10, 2007, 01:17:54 posle podnenego mala...kako ti sa kg???jel radis sve??spremam se....skidam polako ali sigurno kilice...moram da se pohvalim,ovaj trening koji je bio u velikom intenzitetu ,veoma naporan...u trajanju od nekih 2,5 sata nisam osetila.....Verujem da sam u extra formi,24 putujem u Azerbejdzan,moram da osvojim prvenstvo,da budem ponovo zlatna devojcica.....Jaoooo kao je to slatkoooo Sve najbolje
GO,GO MALA!!;)
veruj i u mene
Mala mogla bi doci do NS-a u subotu,taman da te svi lepo upoznamo Naravno ako imas vremena.
Devojcice, svaka cast. Fenomenalni rezultati. I odlican izgled - logicno
Citat: TTgirl Oktobar 11, 2007, 01:37:25 posle podneGO,GO MALA!!;)Hvala TT...videcemo ....polako sad treniram...ali uspecuu...Verujem u sebe,a to je najbitnije...I mi verujemo u tebe;)Jos samo 13 dana...do polaska...)