A brate nije ti neka fora sa tim copy/paste...Neka Jovane,vidis da je nema vise na forumu,nikome nista lose nije uradila.
kakva fora???
zamolila me je da to uradim...a oni koji su je prozivali i oni koji su podrzali te koji su to radili,je rekla da je vise uopste ne zanimaju....ja sam odmah napisao da je ne napadate dok ona ne kaze sta ima!pogresili ste i sta sad...jbg...
mala nema net,od drugarice mi je poslala na msn poruke koje sam forvardovao,a rekla je da nece da dodje na x3m zato sto joj se zgadio...
p.s. ja samo prenosim
A brate nije ti neka fora sa tim copy/paste...Neka Jovane,vidis da je nema vise na forumu,nikome nista lose nije uradila.
kakva fora???
zamolila me je da to uradim...a oni koji su je prozivali i oni koji su podrzali te koji su to radili,je rekla da je vise uopste ne zanimaju....ja sam odmah napisao da je ne napadate dok ona ne kaze sta ima!pogresili ste i sta sad...jbg...
mala nema net,od drugarice mi je poslala na msn poruke koje sam forvardovao,a rekla je da nece da dodje na x3m zato sto joj se zgadio...
p.s. ja samo prenosim
I ja da prenesem:
-Mala momentalno ima net
-Mala takodje prati sve ovo
-Malu zanimaju pojedine osobe na ovom forumu koje su je podrzavale (moza sam bas to ja)
Nista licno.
Ovako hvala UNK sto si preneo sta sam rekla....
zaista je tako ..
nisam lazovcina i nemam potrebe da pisem neke stvari ako nisu istinite niti bilo sta da izmisljam....sad imam milon obaveza oko takmicenja pa ne mogu da se opterecujem glupostima i zavidnim ljudima...
Ja u svojoj sobi imam medelje i pehare za sve sto sam napisala...ma sta se i ja pravdam....
Odoh ja..... toliko od mene....
Vidimo se na narednimk takmicenjima.....nisam ljuta samo sam, razocarana......
A hvala ljudima koji su me podrzali i koji su i dalje uz mene... POZDRAV OD MALEE!!!!!!! SAMPIONI UVEK DRZE GLAVU GORE!!!!!!!PLAY IT SMART!!!!
toliko.,....................