Evo proctiah sve zivo sto sam mogao da nadjem o Tribulusu i koliko shvatih, netreba ocekivati nista posebno SAMO od njega, ali posto imam u planu nakon ove definicije da krenem na veoma kvalitetnu masu, sto podrazumeva i dosta suplementacije (Whey, Bcaa, Glutamin, Amino kiseline, Vitamini+Minearali, Kreatin), pitam se da li ima poente uzimati i Tribulus?
Video sam da u jednom postu Pedja "rezimira" i kaze da bi trebalo uzimati 1-2 tablete ujutro na prazan stomak, a 2 posle treninga.
Sto se mene tice, pare mi nisu problem i zato i pitam da li da uzmem Tribulus posto se 99% odgovora na forumu zasnivalo na tome da je bolje da za te pare kupim Whey, Glutamin.... Lako cu ja kupiti 10Kg Whey-a, glutamina...
ali pravo pitanje je , jel' ima potrebe da uz sve ovo gore nabrojano u dovoljnim kolicinama, kupim i Tribulus ili je on u svakom slucaju bacanje para kada pricamo o treningu bez AAS (posto vidim da je Pedjos pominjao da je dobra stvar sto Tribulus relativno brzo vraca nivo Testa na normalu posle kure)?
Takodje vidim da su teme o tribulusu poprilicno stare i moguce je da se dosta toga vremenom i promenilo, pa me zanima koji tribulus (mislim na proizvodjaca) je najboljii, ako se ispostavi da uopste i treba da ga kupim?
Pozdrav svima!