Video sam... to nije moguce, sumnjam da je ono javna teretana... evo danas sam saznao da ce sledeceg vikenda da padne jedno krecenje u mojoj teretani... wooooow... jos ako bude kako kazu pa zamene i itison... to ce biti nestvarno...
Moja teretana je prava muska sto se kaze, tamo riba udje eventualno jednom i vise nikada.
Znaci, nije za sminkere... sto naravno ne opravdava nehigijenu koja vlada u njoj...
Najveci problem je u tome sto se nalazi u nekoj vrsti podrumske prostorije u jednoj osnovnoj skoli tako da leti apsolutno nema dovoljno vazduha i jako je zagusljivo. Preko ostalih meseci je ok. Ima neke ventilatore ali to nije dovoljno. Ovaj novi gazda je govorio o nekoj klimi ali iskreno, ne znam ni koliko je klima dobra da se stavi u teretanu. A samim tim sto je teretana u podrumu, ne znam gde bi bio ovaj deo sto stoji napolju, mogao bi svako da ga dohvati.
Niko ne menja ni sundjere. Oni se usmrde vremenom pa kada spustis glavu i isteras vazduh, hoces da se onesvestis. Na svu srecu pa sam poslednjih meseci navikao da nosim peskir pa mi sada ne izlaze bubuljice
po vratu od prljavstine.
Jos jedan fenomen za nepoverovati... u teretanu svakodnevno dolaze dve... hajde da ih nazovemo osobe koje svi u teretani zovu VARVARI... oni su jedni od onih likova koje kada bih video kako umiru na ulici, zgazio bih ih, pljunuo i prosao pored njih... visoki su 160cm, STRAVICNO DEBELI, STRAVICNO SE ZNOJE, STRAAAAVICNO SMRDE, NIKADA NE MENJAJU MAJICE I NE PERU IH i znate sta jos rade? Trljaju ruke o ZID da im se ne bi klizale dok rade tako da su svi zidovi CRNI od njihovih sapa? Da li mozete to da zamislite? Ne verujem. Da ne pricam o tome sta ostane na klupi posle njihovog "vezbanja" . Plasim se sidu da ne dobijem. Stari vlasnik im je to DOZVOLJAVAO, tacnije, nije im nista govorio zato i to rade i dan danas... Nadam se da to vise nece raditi posle novog krecenja...
Secam se, jednom je stari vlasnik postavio table sa natpisom da se tegovi vracaju na svoje mesto... sta mislite koliko je to funkcionisalo? Citavih nedelju dana. Posle toga, niko vise nije fermao tu odluku. Nije mi jasno zasto je gazda podrzavao anarhiju. To je jedan od vecih problema u teretani. Vlada anarhija. Svi sve uzimaju a niko nista ne vraca na mesto. Haos.
Kada sam bio u muscle planet-u, imas tuseve (ej!!!), svoju kasetu, bilo je da moras da menjas patike, znaci tacno se znaju pravila... ja volim tako... a u svojoj teretani sam prosle nedelje prvi put posle deset godina video sapun... da ne pricam neke gore stvari...
Postoje i mane sto se tice sprava, nema strunjace za trbusnjake, nema bicikala, nema aerobnog treninga... ali jebiga, ja sam navikao i to je to... zadovoljava moje potrebe... mislim da je ekipa ipak ono sto mi ne da da je menjam.
I eto, ja sam se malo raspisao, nadam se da nisam smorio ali to je moja teretana.
Konkretno, odgovaralo bi mi da idem u teretanu u SKADARSKOJ pa ako neko ide tamo, ili je bio i video, neka mi napise nesto o njoj... cena mi je takodje veoma vazna...