Pedjos opisi nam to za 200 dinara nije lepo da to znate samo ti i EXTREME!
...hehehhehehehheh...jebiga stari....tesko je to opistai..to je nesto sto treba videti...ali u krtkim srtama..
to je jedan strucnjak ciji cale radi u nekoj fabrici kao varioc ili tako nesto....
e on ima kucu od babe koja je u fazi raspada...citaj..nema prozora i sotalih pregradinih zidova..dakle..samo krov i pitanje je kakv je i on...
i onda je on jednog dana odlucio da tu ubaci sprave :wink: :wink: .posto je i sam veliki bb :twisted: :twisted: ..i tako..mic po mic...svaki dan je tata pravio po jednu spravu vrhusnkog dizajna,uglova i izgleda
i rodila se ideja da se zapocme porodcni biznis....stidljivo..ali.......biznis je binsis...
sprave su presvucene sa kevinim starim zavesama i u glavnom su sve prefarbane onom..temeljnom bojojm..crvenom...da spreci rdju :wink: :wink: ..
dakle..uslovi su i vise nego vrhusnki..nema prozroa i zimi se vezba na -25 aleti na +40.....ima etison i postera 2 od petra celika :roll: :roll:
vi se zajebavata ali taj momak me je zvao jednom pre nekoliko da odradimo ejdan zajednicki trening za noge..psoto je tata uradio stalke za cucnjeve..a do sada nisu imali nego su jedan drugom dodavali tegove..
ponudu sam prihvatio.....zasto da ne..al pre moram da odem da uradim nekiliko radiklanih zahvata na sebi.. :twisted: