Koloseum... najbolja je
Citat: ProfimareKoloseum... najbolja je HE HE,JESI VIDEO KAKO SU JE ISARALI?
al i pored gustera, polomljenih stakala i sjebanih tegova, ne bih nikad otisao u neku drugu teretanu dok sam u BG
Od pre par dana sam u Extreme Gym-u Ljudi ovo je kao da sam ponovo krenuo da treniram od pocetka. Fenomenalna atmosfera, najlepse devojke , mrak sprave, ne znam ni ja kako da opisem koliko mi se svidja
Poredjenje sa Amerikom jeste bilo glupo, samo sam hteo da vam docaram razliku vrednosti.Mene najvise brine cinjenica da je prosek plate u Nisu, odakle ja dolazim negde oko 200evra. Clanarina je 25, pa sad vi vidite.Ipak je to za elitu.Pozps.niste mi odgovorili koliko je sa ogranicenim posetama.
Ma nije tako u malom gradu, tako je svuda. I moja teretana bi se mogla nazvati hard core teretanom, nije lepa ali se zato brate mili vezba iz sve snage. Cim je teretana fensi pocnu da dolaze takvi kao sto si ih ti opisao. Kod nas je pre mesec dana jedan peder dobio batine zato sto nas je sve po teretani namerno pipako. Kao, prodje pored nekoga i "slucajno" te okrzne... doduse, pojavilo se dosta novih klinaca u poslednje vreme, ali znam da nece dugo, 90% njih su sezonci koji su dosli da se "urade" za leto...
Doberman druze, ko sada drzi F Gym, sta se desava sa tom teretanom jos uvek je na klinici odnosno sta je ono dom zdravlja? Ko je vlasnik, onaj visoki ogromni tip? Bio sam par puta tamo ali davno davno, pa me zanima sta kako gde.