Pa vi debatisete do jaja. Necu puno da brbljam, nego cu samo reci sledece, i podrzati halka u jednoj stvari, uz izvinjenje svim obozavaocima Ronnie i onima koji ga postuju: Ronnie i po mom misljenju izglea kao svinja. Ljudi, ja zivim za Body Building, a jebeni najbolji bilder svih vremena nema 6-pack. Pa zar to nije odvratno. Jednom je sam Sarcev na ovom forumu, covek koji daje svetlu tacku ovom sportu, rekao da je Flex Wheeler pobedio na Mr O mesto Dorijana (isto mesnate gorile), bodybuilding bi bio daleko ljepsi sport. I istina, tako je. Pa Ljudi, ja sam se zaljubio u ovaj sport gledajuci Zane-a, Sarceva i Wheeler-a, a ne Collemana i ostale 'turttle belie' tipove. Znam da je tesko biti velik, da se taj covek puno toga odrekao da bude onako masivan, ali da cu vam primer obicnog coveka recimo mog cenjenog tate.
Kazem ja nakon 5 godina treniranja tata hocu da se takmicim.
Dobro sine, samo nemoj preterati, odvartni je previse.
Onda ja njemu fino pokazem sliku Zane gde kaze: ovo je super, savrsen je.
Pokazem sliku Nasser-a: au ruzno
Pokazem sliku Sarceva: ala, ovaj je odlican, pokazem Wheeler-a divljenju nema kraja.
Pokazem Mu sliku Ronnie-a: pretpostavljate komentar. Sve najgore.
Moje licno misljenje je ako hocemo da ovaj sport ucinimo popularnim kao neki naj sportovi, on mora biti povenstveno zanim ljiv obicnim ljudima, dakle masi. Tu se jedno veliko hvala moze reci Arnoldu koji je dosta ucinio za BB.
A mozete pretpostaviti kako obican ceovek reaguje na BB kad vidi sliku Ronnie-a.