ne..gde sam to rekao?
?
ja sam ti dao samo primer...a vrlo rado cu da ne mislis da sam konj da stavim recimo i sliku od tabrizija...pobednika u mojj kategoriji i apostlunog prvaka sveta da vidis kako to zigled atamo..
dakle..nemoj da mesas babe i zabe...rekao sam ti ...ti ljude koje cenis..treba d acenis..tako i treba..to je poztivno i pohvalno..
ali isto tako kao sto cenis njih tako mora da imas postavnja prema drugima.
ti men javno prozivas....jel sam se ja to uplasio?
?
koga??...cega?
?/
dakle..ja sam bio skupa sa hansom u makedoniji i kao sto sam rekao..perfketan takmicar....ali aj sam bio apsotuni tamo...
POSTO JE SADA DOSLO DO VOGA...JA CU DA KZEM JEDNO.
HASN CE DA BUDE APOLTUNI U NOVOM SADU....BEZ KONKURENCIJE....
IZ PROSTG RAZLOGA...JA NE IZLAZIM NA TAKMICENJE....NISAM SE NIKADA NI POCEO SPREMATI ZA DRZAVNO JER NEMAM MOTIV..DA PO 5 PUT OVERAV TITULU....
NADAM SE DA JE SADA SVIMA JASNO ...
da rezmieraim..na tovje prozivek..ja sma ti samo poakzo kako treba izlgedati vrhunski takmicar.
lako je pobediti na nekom smesnom takmicenju....sa pitanjem da sam se ja tkamico si dovljno rekao..jesam....ali kada..i zasto....
mene nikada neces viderti po razno raznim staroskim takimcenjima kako ti kazes da bi skupljao medalje...meni ne trebaju..nemam gde ni sa ovim mojim...a ti ocigledno kazes da ti fali medalja....
i jos jednom ti akzem...evropsko je sledece godine u zagrebu....neka se spreme svi koji znaju i koji umeju...
evo sad apobednik kategorije do 90kg!!!!
preko necu ni da tipoakzujem..da ti ne srusim iluzije