pa ne znam koliko ce pakleno biti,mislim da ce sigurno opravdati ime svoje teme!
...sta mislis jel se moze ovaj naslov promeniti...hahhhahhhahahahahha..joj moja momcino
gle kako stvari stoje....hans jke vrhunski takmicar i tu nema dvojebe....ali biti apsoltuni samipon na nekoh seoskom takmicenju koje je uradjeno samo da bi se uzeo novac od opstine i da bi takvi kao ti se decopali medalje to je neka druga prica..
kada malo sazoris i dodjes kod velikih momaka,onda ce ti biti verovano mnogo jasnije neke stvari....ali verovatno ces cim napunis 18 da predjes i body ftines i da tamo anstavis karijeru.....
a hans...o njemu cove moze da kaze samo lepe reci..pogtovo sto se tice frome i ostalih eleemnata..
jos amo da dodam.postoj razna takmicenja napolju na koja neki mogu da ide..neki ne mogu..i tako....sve u svemu....veoma brzo ce nadam se da se proredsi ti izleti tako da ce na insotrana takmicenja ici samo oni koji nesto vrede;;;a tu je hans sigruno...to koliko vredi i do kuda moze,vec sledece godine na evropskom u zagrebu moze da dokaze....
nadam se da si shvatio poenta price...ili u preovdu..ti ces da gulis jo 5 godina da bi usao u repreznaticju..jer vise nece biti da nam se ljudi smeju po takmicenjima....a nadji slike na internetu posto si pametnmomak pa pogledaj kako moci izlgedaju u instoranstvu