Jednostavno iznosim svoja zapazanja u skladu sa kojim ,da ako Coleman i "nezasluzeno" pobedi nece biti prvi ni poslednji put,jer ima nesto sto se zove minuli rad i to mora dase postuje.
Nebih da se mjesam u vasu diskusiju. Potpuno postujem dostignuca Big Rona, kao i svih BB na tom nivou, ali generalno u nekom sportu davati nekom pobjedu ako je nezasluzena je po meni van pameti.
To je jbg kao da Coan dodje na neko takmicenje digne manje od Tebe i on osvoji prvo mjesto zato sto je istorija... Ili pak Jordan se vrati i pokloni mu se NBA titula zato sto je nabolji kosarkas svih vremena, samo zbog minulog rada, dostignuca u nekom proslom vremenu.
Da je bilo nepravednosti u dodijelijivanju Mr O titule apsolutno stoji, mislim da je Sandow trebao da uzme i Nasser, i Kevin i Flex i neki drugi da ne idem dalje u istoriju... Greska je sto se to nije desilo, i greska ce biti ako Ronnieu neko pokloni titulu zato sto je meni ili sudijskom panelu simpatican ili zato sto ide u penziju.
Ako bude najbolji 29. septembra prvi cu reci da svaka cast, a ako mu je neko da na "lijepe oci" i pljune na ono sto su radili ostali takmicari koji ce mozda biti bolji od njega ce biti velika nepravda prema tim momcima, i prema navijacima i prema ovom sportu uopste.
Neka pobjedi stvarno najbolji i to je najpostenije, pa bio to Ronnie, Jay, Wolf nije ni vazno.