Ronnie Coleman je objavio povlacenje!
Ova informacija je upravo stigla iz Ronnievog kampa.
Naime, svi smo svjedoci velikog broja spekulacija koje se, sto po internet forumima, bodybuilding portalima kao i od ljudi bliskih ovoj industriji sire, a ticu se povlacenja osmostrukog Mr Olympia Ronnia Colemana. Te glasine su konacno dobile i zvanicnu potvrdu.
Ronnie, koji se nalazi u zavrsnoj fazi priprema za Mr O takmicenje 29. septembra, je objelodanio da ce ova Olympia biti upravo njegova posljednja. A evo i njegovih rijeci:
- Ovo je za mene poslednja Olympia, i poslednji put da stajem na njenu binu. Zelim da zahvalim bogu, mojoj porodici, mojim prijateljima, velikim navijacima koji su me podrzavali sve ove godine, Weider-u i pogotovo BSN-u. Zaista se svima zahvaljujem iz dubine svog srca. Vidjecemo se na Mr O!Po navodima sa BSN-ovog site-a Ronnie je dao ovu izjavu u toku snimanja za americki casopis Flex, na dvije nedjelje pred Big O, sokirajuci pritom sve prisutne. Takodje se tvrdi da se Big Bubba nalazi u najboljoj formi ikada, i da je spreman da ispise novu stranicu istorije osvajajuci 9. titulu i tako postajuci apsolutni rekorder u broju pobjeda na najvecem bodybuilding natjecanju.
Izvor