Da probam da ozivim ovu temu
treba meni sad pomoc, pa da ne otvaram novu....
elem sto se tice ovih fat burnersa ja imam listu NEefikasnih....
dakle od aprila kako sam pocela aktivno da se bavim fitnesom, konstantno sam nesto pila
da krenem od svojih aktivnosti, prvo Insanity 2 meseca, pa Focus T25 10 nedelja, onda uz taj T25 ubacim jos jedan trening mesovitih borilackih vestina, sad radim ovako, po sat borilackih vestina + 30 min sa tegovima ili po 30 min core, ili samo sat sa tegovima, ili cardio + tegovi... imam vec kalendare, vezbam svaki dan vec 8 meseci, pauze pravim jednom u 10 dana. Sve je to super, noge i ruke su mi extra ali fckng stomak je i dalje tu
jesam sredila i ishranu (ne bas profi ali nema slatkisa, testa, hleba...)
Znam da sa godinama to sve ide teze ali mogu da vezbam muski
i hocu bolje rezultate, vidne! Nije poenta da budem mrsava, samo da istopim salo, pa da se i vide misici malo
Tako da se upravo spremam da narucim Animal cuts, ali reko ajde da prvo pitam i ovde (na drugom forumu nisam dobijala adekvatne odgovore) def mi treba nesto i za energiju (od carnitina nema vajde vise) a i ja vremenom pojacavam treninge ... pa verujem da sam spremna za animal... ili pa nesto drugo, ne znam , nisam pametna
ako neko vidi uopste ovo, zahvaljujem na odgovoru/ima
i zaboravih da dodam , sto je bitno, vezbam uvek uvece oko 20-21h, ne znam kada je najpametnije da pijem animal onda