ja ama bas nista ne koristim...ajmo ovako,mislim da sa teretanom imam toliko malo iskustva da vidis da nisam sigurna ni da cucnjevi sire kukove ili ne:)a jos sam studirala jedno vreme medicinu!!!!ne teretana mi sluzi da sitnjicavim sa svojim telom,pre svega zato sto je meni aerobno islo sve ok,ali vezbe snage i snaga uopste je bila jedna velika nula,a i da kazem da je za zimsko vreme bas lepo resenje ovaj vid treninga.
mada za ovo je potrebna nevidjena disciplina,ipak posle 4meseca konstantno radis isto,manje vise variraju tezine i ponavljanja,i individualan je mada to je po meni bolje nnego da si satima tamo i cavrljas i nista ne radis.
ok suplementi su kao energetske zamene za obrok ili tako nesto?po meni finiji izraz za obicnu hemikaliju!!!!!
ubice me pedjos!!!!salim se,generalno,sam za to sta ti je priroda dala izvuci maximum,mane toga su:vise vremena treba,strpljenja,i nikad nisi zadovoljan.
podrzavam stvari koje pedjos pise i na svom sajtu,jednostavno zavisi jesi li profi ili rekreativac,sta zelis od sebe?i da li znas meru?
kad neko poseduje iskustva od nekoliko godina i vise,znace i da koristi te hemikalijice!!!!!mozda.....definitivno onoaj izgled sto vidimo po x fitnessu vec na oko je sumnjiv,tj.radilo je nesto u pozadini!!!!!dok god svako od vas ne ide na rizik po svoje zdravlje i zavisnost to je ok
ja licno ne,probala sam neki sejk za mrsavljenje sto kao zameni obok i ok je ali cista psihologija po meni.platila sam to dosta i sad da ne propadnu pare.....
u inostranstvu sam vidjala i da u teretanama promovisu varijatne,kako sve to mozes i u hrani da nadjes,u smislu da karikiram:prvo je nastalo meso,a posle prah i tableta!!!!znaci to su po meni jednostavnije zamene za sve sto ima u prirodi tj.u bakinoj kuhinji!!!!!naravno to smara,ali moje misljenje je licno da sve ima kasnije neki post efekat ma sta pricali....