opa batkice......
evo ekipa....ziva i zdrava....hm...pa sada zdrava :lol: :lol: :lol: :lol:
u stvari..idemo redom...
dakle....bjese to jednog jutra gospodnjega oko 8 nula nula.......itd da skratim shuit..
trening..ludacki.....vise nego ludacki....momci su me priatjno iznenadili,tako da povracanja nije bilo.ali katna je bila spremna i cekala citavo vreme da je neko okreci....ali eto...
ivan je hrabro podneo sve..vaka cast momku...mada je kasnije malo klecao prilikom hodanja. :lol: :lol: :lol: :lol:,ali mislim da je bilo vredno zrtve...ali ce i on da daje detaljno objasnjenje....
a sumpr..nas sumpor....momak me odusevaio..dobro..nije uspeo da isprati nas u tezinama,ali je odradio sve i jeda set i sve i jednu rotaciju....kojih je bulo ukupno 3...sa po....ma da ne komplikujem..oko 60-ak serija
ali je izdrzao...kukao je ga jebao onaj ko ga nagovri na ovo....da je ovo ubistvo...itd..ali ipak je prodadio crnogrski inat...i ona stara...MA DJE STE VI BOLJI OD MENE :twisted: :twisted: :twisted:
I tako....sve u svemu..mislim da su momci merodavniji da opisu dozivljaj jer meni je ovo redovno...a sve jre krenulo ovako.......