Pa jeste dijabola...Ali njemu igraci nisu nista manje otkazivali nego Obradovicu i Sakoti....Mnogo toga je i do samih igraca......
Stojakovic,Krstic,Pavlovic,Rakocevic,Radmanovic,Vujanic...Sramota....Sa ovim igracima i plus sa ovim sto imamo sad,mozemo da se nadigravamo sa Amerima u najjacem sastavu...
Radmanovic je odbio sa obrazlozenjem "da ima kamp za decu u avgustu...",Pavlovic jer"potpisuje novi ugovor",Rakocevic kaze "bole ga misici i mogu da puknu svaki cas"....Vujanic je decko hteo da igra ali je zbog nekih terapija trazio da zakasni malo na pripreme-na sta mu je ludi "Moka" rekao "sine,nigde te nema godinama,ja te izvucem ko zeca iz sesira-a ti mi postavljas uslove....".....jednom Vujanicu to reci,besmisleno jbt Pogotovo sto je u finalu Evrolige bio jedan od kljucnih igraca kad je Pan uzeo trofej......Stojakovic i Krstic nisu igrali cele sezone-i jos uvek su pod terapijama-po meni oni imaju opravdanje(bar na papiru).....
U svakom slucaju,realnost nam se,trenutno, svodi na Gurovica,jarica i onog priglupog drkadziju Milicica....