Evo i mene pratim sve od samog pocetka i mogu vam reci da se slazem sa konstatacijom Extrema, Pedjosa i Kolundzije.Da ne razglabam probacu biti kratak.Hans je trebao na proslom takicenju da pobedi Saleta i da tad postane sampion! Sto on i jeste bio u mojim uocima i u ocim veceg dela publike.Ali sudije su drugacije mislile.Sada je Sale bio kompledtniji i nikad spremniji ,ali u malom zaostatku za Nenadom u nogama prvenstveno u separaciji.Nenad standadno dobar ali ne dovoljno velik za teskasa u gornjem delu tela noge profi.Tako da ovog puta nikad ne izvesnije.Milim da je Sale trebao da pobedi kad sve uzmem u obzir masu punocu definiciju i simetriju .Ali sudije su opet drugcije mislile.
Nije to vazno, vazno je da takmicar bude covek i ako je bilder i bivsi ili buduci sampion. Sale je trebao odliku sudija da prihvati sportski ma kakva ona bila po njega i da se ponasa ko samipon.A Nenad me razocarao svojim ponasanjem ovde na forumu.Tako se ne ponasa samion ne treba da budes pun sebe i tako nadmen tako ostavarujes kontra efekat, na publiku i obozavaoce. Takvo ponasanje ti nikako ne ide u prilog.To je isto ko kad je Pedja bio nezadovoljan sudjenjem naravno posle poraza od mene u apsolutnoj.Osuo paljbu po sudijam i meni.I sta sam tada trebao da budem pun sebe i da sve vredjam i ponizavam sta ja sam sampoin jebite se?Ne ja sam samo sedeo i citao ni jedan post nisam napisao iz razloga sto sam sampion i nije primereno kometarisati i raspravljati ulaziti u polemiku sa bilo kim.Provri i vidi da je tema zakljucana posle Milosevg posta bez da sam se ja umesao .Ja i Pedja sam bili i ostali drugari ali ako se nekad ponovo budemo sreli opet cemo biti neprijatelji na bini i to dok sudije neres a kad rese pruzamo ruku jedan drugom bez obzira na konacnu odluku sudija.Ramislite o tome obojica.
pozdrav.
svaka ti je njegoseva....samo jedan malena digresija....ja nisam bio osuao paljbu po tebi???..zasto bih to i radio.
osuo sam paljbu po sduijma jel sam smatrao da su pogresili...sto i jesu...
i sam si rekao da nas je trebalo vise uporedjivati...
ali to nema veze sa nasom situacijom..ja sam ti tada prvi cestitao...uzeo medalju i otisao..nisam bio zadoljvan..sto sam kasnije i objasnio...a tebi licno nikada nisam nista rekao...
da sam bio bolji od tebe..to sam rekao..ali to niej bilo vredjanje tebe burazere...hehehehehhehehehe...
gde sam ja rekao da si ti trupac...da si pobedio na ime..i sta znam sta vec ne..
..to sigruno brate nikada nisam rekao..niti cu za tebe..
ti znas moje misljenje o tebi i znas kkav odnos imamo ti i ja..u ostalom..to su se svi mogli uveriti i sada u ns..i tada..i u makeodniji..i gde god smo zajedno.....i ne samo nas dva..zar nije tako