Hvala Nato na slikama! Dopada mi se kako izgleda Nora Korpas.
pedjaaaaaa,a ja se toliko trudila od rane zore
Vladar,Nora je stvarno izuzetna.Samo mislim da je imala i bolja izdanja.Ipak kao iskusni takmicar nije smela da dozvoli da izadje poprilicno zalivena.Mada mislim da nije trebala biti cetvrta:(
Citat: t1000 Oktobar 19, 2007, 08:30:16 posle podneOk...Pa zar je ime bitno?Da li je Sale suspendovan ili ne?pa bitno je ime jel bi neko mogao malo da porzagovra sa tobom kada lupas takve budalstine...ti pitas jel on suspedovan a ti si rekao da zna da jeste./sta je sa tobom?
Ok...Pa zar je ime bitno?Da li je Sale suspendovan ili ne?
Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 19, 2007, 05:18:31 posle podneCitat: H2SO4 Oktobar 19, 2007, 05:04:54 posle podnecujem da je stankovic dobio suspenziju na godinu dana..ma kada od koga...bez sastanka upravnog odbora?Ma ne verujem, pitao sam ljude i niko nema pojma o cemu se radi. Ne moze to bez sastanka UO valjda, ili to radi Disciplinska komisija?
Citat: H2SO4 Oktobar 19, 2007, 05:04:54 posle podnecujem da je stankovic dobio suspenziju na godinu dana..ma kada od koga...bez sastanka upravnog odbora?
cujem da je stankovic dobio suspenziju na godinu dana
gabi...slike sam sklonio jer ja nemam vremena da ih smanjujem....a ti ako hoces smanji pa postavi..ako neces..hval ti na dobroj volji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,632.0.html