trebalo bi da se baci jedan lagani osvrt na celu pricu..kao sto bi i bio red..jel...
dakle...iskreno....
JUNIORI SU ME ODUSEVEILI...pogtovo momak u teskoj juniorskoj..isecen,kompletan..sve na svom mestu..jednom recju..aDRAGO MI JE DA VIDIM OVAKO NESTO..
tu je i nlle nas stari znanac pobednik bez dvumljenja ,forma extra..sve na svom emstu...sada je na ovoj dvojici momaka da sami zakljuce sta i kako dalje..
BODT CLASICC..ocekivano..goran u odlicnoj formi,bukvalno bez konkurenijce. i tu nema sta da se mnogo govri..
POVRATAK SINISE PRIVULOVICCA..svaka cast..nakon 2 godine pauze od covke aniko nist anije znao.pojavio se na takmicenju..u formi u kakvoj se obicno i pojavljivao..gem..sset mech sto se tice te kategorije...BRAVO SINSIA..
e sada veterani....tu je sve pocelo sto se tice sudijenja...borba se vodila izmedju zorana jovanovica i petera liske....sta reci...sudije grese svugde.tu nema dileme..ali ovu sramotu sto su priredili ovaj put je odista vrhunac...nije bitno ko je bio bolji..naravno..zoranu i pteru jeste..necu da ulazim u to..nego je bityna sledece sramota...posle proglasvanja pobednika..naravno da se osteceni zalio..sto je i logicno...i onda su takmicari tj njih 2 vraceni ponovo na binu..
dakle..proglasnje je proslo.peter je 1..zoran 2..odnesli su svoje medalje,i onda se neko setio..ajd jos malo da se igramo...stvarno nema smisla.
nema smilsa ne prema njima kao sto rekoh..nego prema ljudima koji to sve gledaju jer se cela prica pretvara u lakrdiju..
pzonvani su ponovo na binu....i dosudiliopet isto...sve je isto...samo nejga nema..otrpilike bi tako trebalo da glasi..zalosno...
kategoriju do 80 i do 90 kg nema potrebe narocito ni komntarista..iz aviona se videlo ko su pobednici i objektivno moram da kazem da recimo u mojoj kategoriji -0kg da nije bilo djure..bilo bi poprlicna sprdnja..ali to je zivot..
e sada teks akategorija.....
sta reci....stanko..pr prvi put da je odrzao svoje obecanje...ZIVOTNA FORMA..
mihajlovic..stanadrdno sto je vec vidjeno od nejga..definisan,odran do kosti,ali asimterican!!!!!!!
i tu je doslo do konfuzije i zbrke...
suijde su ponovo pokazale da veze blage nemaju..
meni stvarno nije jasno do kada ce se to desvati kod nas da se stalno isti vrte u krug i rade iste greske u krug...
krenimo redom...
ali..ako se vec moz suditi na drzavnom takmicenju bez sudijske knjizice...koju je bdw nemoguce dobiti jer gospdja sipka ne dozvljava kao predsednik sudijske komisije da je iko dobije obrazlazuci da je to prilicnos lozen popstupak sto je naravno budlastina,onda..zasto isto takmicenje nije sudio recimo IGOR MILANOVIC koji je sigruno kompetentiniji za sudjenje nego taj covek ili momak koji je sedeo u zirji a pojma nema...
PLACI SRBIJO!!!!!!
ali da se vratim teskoj kategoriji...
veoma gusto izmedju stanka i mihajlovica..
po meni,...stanko je trebalo da ga dobije 4-3...
ali posto sudije i ne znaju sta znaci to i kako bi to trebalo da izlgeda ja bih zeleo sada da objsnim o cemu se radi...po ko nz akoji put.
ovo je bodilidning..a ne box mec!!!!!!!
i nema jednglasne odluke sudija jel ne moze da je bude..i zato postoji neparan brod sudija!!!!!
pobednik je takmicar koji skupi sto vise 1 mesta tj sto manji broj poena kada se provede kroz 7 osnovnih poza kao druga runda i kao prva runda.
1.MASA
2DEFINCIJA
3.SIMETRIJA.
pa bi trebalo krenuti redom.
1.MASA-----stanko
2.DEFINCIJA---mihajlovic
3.SIMETRIJA...poprlicno lose obdareni obadvojica ali stanko..jel hans deluje u relaxy mnogo asimetrican
dakle...STANKO-MIHAJLOVIC---1--2..
OSNOVNE POZE...nadam se da ce extrem dati slike jednu po jednu jel smo sinoc pricali o tome da tako uradi pa da se vidi ono o cemu pricam
1.PREDNJA DUPLA BICPES.......stanko...2......mihajlovic...1
2PREDNJA LAT POZA..............stanko ..2.....mihajlovic 1
3.TRICPES POZA.........stanko 1......mihajlovic 2
4.GRDUNA POZA.....stanko 1..mihajlovic 2
5.ZADANJA DUPLA BICEPS....stanko 1.....mihajlvic 2
6.ZADNJA LATSITUMUS........stanko 1...mihajlvic 2..
7..STOMAK NOGA......stanko 2...mihajlvic..1
dakle..ostavljam svima vama da zbroijte....ovo je relano...
treba naglasiti..da je mihajlovic imao za nijansu bolju fromu od stanka...i u nogama je bio bolji i to vidno...ali kao sto rekoh..kada se takmicari prevedu kroz sve poze onda se dobije krajnji rezulatat,a ne oanko kako bi neko zeleo da ima noge......
jer problem nastaje u tome recimo..sto svi su vidlei da mihajlovic ima bolje noge od stanka..ali niko nije gledao da ga nema nigde u zadnjoj duploj i zadnjoj lat pozi....itd..itd..itd...TO JE TAKO..
problem je i u dvostrukim kriterijumi9ma sudujjenja...
prime rje prosla godina i drzavno..ja sam bio u bojj formi od igora...i imao sam noge bolje od nejga sigruno vise nego sto je mihjalovic imao sada od stanka..
ali je pobedio igor......zato jel je bio veci.....TAKO JE RECENO..
e pa dragi drugrai..i stanko je bio veci ovaj put..i to vidno...a ne za nijanse koliko je igro bio veci od mene..
sto se tice zena...drago mi je da je pobedila devojka kojoj sam pomogao oko priprema i od jucer clanica extrem gym tem-a....
bravo sandra...
i na kraju..sta reci..osim sto moram izdvojiti jedan detalj koji me muci i rekao sam milion puta sinoc da mi jebao pas mater sto sam si to dopustio..
naime..na zagrevanju teske kategroije smo usli igro i ja da malo vidimo momke..itd..jer bilo kako bilo sve vole da im se da par saveta a pogotvo kada smo igro i ja u potanju.
u jednom uglu video sam mihjalovica kako se zagreva sa nejgovim tatom...i prisao mu posto smo "dobri i kolege",jel....i rekao da je u extra formi..to i jeste..i onako..dobronamerno..jel moze jenda fotka buraz samnom.....ALO..JA NEJGA DA PITAM???....
ali to nije bio kraj......ali tako mi i treba...da i ja naucim kako se treba ponsasti SAMIPONSKI...
covek me je ladno odgurao i to ne on..nego nejgov tata recima...AAAAAAAA bre..nista sada..alo bre......kasnije..nema nista ...mislim,da je bilo ko drugi pitao a da nisam bio ja da bi mu rekao..mrsh u picku amterinu!!!!!...
ja sam zaista bio na mnogo tkamicenja..kada se markus ruhl zagrevao na nekom takmicenju..prisao sam mu i pitao ga za fotku...momak se nasemio..stao u pozu i skolj..thnk you...no problem....kraj..
ovo sto sam doziveo sinoc je tolika sramota za mene da nikome ne mogu da opsiem...da me je jay cutler tako otresao bilo bi mi zao a ne neko ko je prvi put u zivotu drzavni prvak...tj tada nije ni to bio..
ali valjda se na taj nacin postaje veliki sampion u ovom sprotu....valjda to tako ide...neznam...
ja samo znam..da sam i pre i posle takmicenja znao da ostjem po 30 min da se slikam sa ljuima koji zele da imaju slike samnom.....toliko sam KULTURAN..
i zao mi je sto se nisam spremao....sada mi je ZAO!!!!!!!