Citat: Tanja U. April 29, 2008, 12:26:10 posle podneSuti, Nato, nemoj da me zezas Ja sam ovde i Bogu i narodu dosadila sa mojim kukanjem i zeljom da smanjim malo ruke ... uh .. sad ce me Pedja i TedArcidi i Alex poceti opet galamiti ... mislim da jesam malo uspela u tome, no zaboravila sam da stavim sebi podsetnik da izmerimDodaj i mene na taj spisak,kakvo te smanjivanje spopalo
Suti, Nato, nemoj da me zezas Ja sam ovde i Bogu i narodu dosadila sa mojim kukanjem i zeljom da smanjim malo ruke ... uh .. sad ce me Pedja i TedArcidi i Alex poceti opet galamiti ... mislim da jesam malo uspela u tome, no zaboravila sam da stavim sebi podsetnik da izmerim
trenutno pijem whey,protein i kreatin sve od dym,imam za jedno 15 dana.A kada to zavrsim uzimam ponovo elite xpand,i animal pak ili umesto paka vitamine i minerale nadam se sa tim da cu doci na jedno 42.5 bez treninga sta mislite
Ewo i ja da vam se pridruzim:P:)30cm...
Citat: TTgirl Maj 08, 2008, 07:12:43 posle podneEwo i ja da vam se pridruzim:P:)30cm... svaka cast imam druga 21 godina 28cm obim.
Citat: dymatize Maj 09, 2008, 10:49:40 pre podneCitat: TTgirl Maj 08, 2008, 07:12:43 posle podneEwo i ja da vam se pridruzim:P:)30cm... svaka cast imam druga 21 godina 28cm obim.jel crnac?