heh video sam te baš danas u novom tatu časopisu
heheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru....
Citat: Nella Septembar 03, 2007, 02:09:33 posle podneheheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru.... i sada bi neko trebalo da te pita da postavis slike jel??...sto ce sti sa odusvlejenjem prihvaitit
Citat: Pedja_Petrovic Septembar 03, 2007, 02:44:55 posle podneCitat: Nella Septembar 03, 2007, 02:09:33 posle podneheheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru.... i sada bi neko trebalo da te pita da postavis slike jel??...sto ce sti sa odusvlejenjem prihvaititpa jbg tema je takva samo sto nisam kuci na svom kompu inace bi ja postavila.....busted :twisted:
Citat: Nella Septembar 03, 2007, 03:10:39 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Septembar 03, 2007, 02:44:55 posle podneCitat: Nella Septembar 03, 2007, 02:09:33 posle podneheheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru.... i sada bi neko trebalo da te pita da postavis slike jel??...sto ce sti sa odusvlejenjem prihvaititpa jbg tema je takva samo sto nisam kuci na svom kompu inace bi ja postavila.....busted :twisted:odlicno...ima sta da brisem onda......unbusted./gorarfffffff
ajde da vidimo i vase fotke sa mora.....sto deblje to bolje....