Ma, daj bre ne cmizdri! Ti si musko, tako se i ponasaj. Plakanje nece da ti pomogne nego INAT! Za inat sebi i drugima jedi i vezbaj. Jedi covece sve sto ti padne pod ruku. Ti mislis da je meni lako kad se na stolu pojavi pizza, pa majonez, pa burek, pa slanina!!! Ja sve to OBOZAVAM!!! Majonez bih mogao da mazem na hleb i samo to da jedem tri puta dnevno. A o slatkisima da ne govorim. Za mene je cokolada od 100 g tek uvertira! I sve to gledam svaki dan, a jedem ribu, nemasno meso, poneki nemastan jogurt, hleb ne jedem, posle 4 popodne ne jedem nista slatko....Joj, a o pivu da ne pricam...Kako mi se nekad pije! Moj inat se isplatio. Sada sam srecniji jer izgledam mnogo bolje i okolina na to vrlo pozitivno reaguje. Sad imam jos vecu motivaciju, a ne samo sopstveni inat.
Ti sve to mozes! Jedi covece, jedi! Kupi samo whey, ako mozes priusti sebi i kreatin. Vitamine obavezno i budi uporan. Teretana ce ti pruziti dugotrajno zadovoljstvo. Bices dasa i po! Ti neces da imas problema sa salom, bices uvek izdefinisan. Ajd' sad idi da jedes, a kad se malo slegne idi u teretanu! I ne odustaj! Trebace vremena!