Volim da pratim pripreme, treninge i nastupe vrhunskih bodybuildera, kao i nekih ljudi koje poznajem, uglavnom toga, makar kod mene, nema na TV-u, tako da skidam klipove ili kupujem filmove sa treninzima BB, tu i pronalazim dosta toga interesantnog sto mogu implementirati u svom treningu, i kao sto rekoh volim da pogledam vrhunsku predstavu, znaci samo natjecanje.
Strongman je zaista zanimljiv sport, prosle i pretprosle godine u Crnoj Gori je odrzano nesto tog tipa, nije bilo profesionalaca i nekih poznatih sampiona (bilo je vise krugova i davalo se iz nedjelju u nedjelju na TV i bilo je vrlo gledano), imao sam priliku da treniram u isto vrijeme u gymu sa covjekom koji je pobjedio prve godine, kao i da probam neke od vjezbi, mogu reci da je to za mene bilo jedno vrlo interesantno iskustvo. Takodje sam sa zadovoljstvom pratio ta natjecanja na Eurosportu i bilo mi je zaista zanimljivo.
Powerlifting & Weigthlifting nijesam imao priliku da gledam uzivo, mada generalno volio bih da vidim i to kako izgleda.
Vjerujem da ce u CG biti ove godine i biti nesto tog tipa i pocicu da gledam, iako se ne bavim tim sportovima, ali generalno volim sve predstave snage.
Fitness ne pratim.
Uglavnom se sve svodi na to da razliciti ljudi imaju i razlicita interesovanja.