Kao sto Velja kaze, kod lekara da se utvrdi sta je. Inace, mislim da iako je povecana sansa za ginekomastijom u pubertetu, da moze da se javi i kasnije.
I stariji ljudi, penzioneri, mogu da dobiju.
franucz je na zalost u pravu
video sam nekoliko ljudi,koji imaju u poznim godnima prolbem sa tim.
malo mi je bilo glupo sto sam piljio ali morao sam da se uverim da nije neko salo,koza ili slicno
medjutim,igrom slucjanosti jedan od starijih ljudi koje sam znao imao jeovaj slucaj i pitao sam ga dali ga boli na dodir i rekao je yes!
inace,gurdi su mu bile kao u rimske vuccie do pola pupka tj sise
tako da se taj zlokboni estrogen za razliku od testostoreona moze pojaviti i podivljati i u poznim godinama
sta s desilo sa ovim momkom.
DEFIOTIVNO STRES i reakcija organizma tj hormona na novo nastalu siutaciju.
ako se a kako razumem da jeste on godnima nije bavio sportom.ziveo neuredno (hrana i sve ostalo),i sada je resio da to dovede u red,siguran sam da je problem nastao odbramnenom mehanizma u telu,gde je isto nastojeci da se zadrzi u njegovoj "homeostazi" (misleci da je to pravo stanje stvari),samo produzilo agoniju lucenja testostoreona na visi nivo.
poznato je da trening kao stres izaiziva mogucnost da svi hormoni luce bolje a narocito testostreorn.
u ovakovij situaciji gde mu je garatnujem zivitom test bio na dosta niskom niovu i onako ali on to nije ni znao niti je mogoa da zna bez hormonalnih nalaza,trening kao stres je razbeseno i kortizol i prolaktin i kao posledicu naravno estrogen.
neka ide kod lekara (samo da ga ne istera napolje i kaze da je zdav kao konj i da nema sta da trazi u tim godnima kod njega-jer se bojim da ce to da mu kaze)
NEMOJ DA NISTA UZIMA na svoju ruku-to je najpametnije