nisi me razemuo izlgeda
ali nema veze
neka ostane tako kako si ti rekao
pa da lose sam shvatio to sto si reko jbg
glup sam nesto od jutros
, pa pubertetski, ali pazi foru uglavnom svi misle to je kao zbog viska kilograma i onda ono ne shvate na vreme kao i ja recimo i onda pocinju kompleksi psiha odlazi u aut, leto 40 stepeni, ono ja moram da nosim majicu i neku trenerku preko da se ne primeti katastrofa i onda krenem u teretanu i radim i radim i sve napreduje osim "donjih" grudi, i onda od nervoze i vec nenormalne psihe krene neka pricica od steroidima, "magicna tableta" koja te pretvori u konana
, i onda evo moj primer kako sam slucajno provalio da imam ginekomastiju. Bas iz price o steroidima i ja citao tu po netu i gledam koristi a citam i negativne posledice, i bas tu gde su negativne posledice vidim pise ginekomastija, pretrazim na netu sta znaci kad ono to je to, kao moje grudi isto tako, i onda ono gledam, nisam uzimao nista i nije mi bilo jasno i posle sam jos malo citao i onda tako shvatio da ja ustvari imam pubertetsku ginekomastiju i posle jos gore i gore dok nije dosla operacija....katastrofa, prolazimo kroz neke stvari koje su toliko nebitne, ali toliko mogu psihicki da ubiju coveka da je to uzas....i jbg....