Odradio sam 3 kure bez ikakvih problema, i mesec dana nakon 4. kure dobio sam simptome ginekomastije na levoj sisi, pa je posle 2 meseca krenulo i na drugoj, ali bez ikakvog rasta tkiva, prvo samo bol, kasnije tek kuglica. Kad sam shvatio sta je u pitanju ( pošto nisam znao da može na jednoj sisi da se pojavi, a kad sam bio kod lekara ništa nisu našli i rekli su pad imuniteta, pretreniranost i slične gluposti) krenuo sam sa nolvadexom po 1, pa po 2, pa 3, pa smanjivanje do 0.5 pri kraju, oko 90 dana. Kuglice su se smanjile kao i bol, prošlo je skroz ali činilo mi se da nije kao što je bilo pre (možda psihički???). Sad 4-5 meseci posle svega, počela je neka nelagodnost i malo bola u bradavicama (van kure, bez ičega). Šta je pametno raditi? I uopšte u ovim slučajevima kod sveže ginekomastije tj. kad se tek pojavi, šta je najpametnije koristiti? Van PCT-a - pošto je on odrađen, pa se pojavilo posle toga. Takođe, šta dalje i da li dalje sa kurama? Takođe ako možete da pojasnite da li je istina da li Aromasin i Arimidex skidaju stare ginekomastije, tipa par godina (nije moj slučaj ali me interesuje). Unapred hvala puno