ja sam imao ginekomastiju, i to je nenormalan psihicki problem, naravno onaj ko je nije imao ne moze ovo da razume, zamislite kada na 40 stepeni morate da nosite majicu i trenerku preko da se ne bi videlo, ili uvek neke shugave majice sa velikim slovima ili tome slicno...i ono u pocetku nisam ni znao da je to ginekomastija pa sam tako i krenuo u teretanu da se zategnem, i radio radio i radio i posle dve godine nista, sve sam napumpao sem donjih grudi, znaci ono gornje grudi imam i sve cvrsto i tvrdo ali dole mi visi, i tako proslo vreme i ja slucajno pogledam na netu i vidim za tu ginekomastiju i ono bila mi frka velika, prso sam psihicki, bazeni i more nisu dolazili u obzir...i zakazao pregled ovde u mom gradu i kod endokrinologa sve ovo ono, i oni kao nista, to ti je samo psihicki problem nije strasno, i tako i ostalo, i na kraju sam prso skroz, i zakazao sam pregled na institutu za majku i dete u beogradu, i uradio sam operaciju, doktor koji me je primio prezime mu je bilo valjda Simic...i razumeo me covek i sve i uradio sam operaciju....i sad je ono ok sve, normalno...PS. Hvala bogu pa sam zakazao operaciju tri meseca pred punoletstvo pa je bilo besplatno inace da nisam, tako bi mi i ostalo ne bih imao para za operaciju....tako da ono...moje iskustvo....