Hvala wasske
Pedjos,
pre deset godina sam drzao tu dijetu i bio aktivan i upalilo je...Od tada sam se retko bavio bilo kakvim sportom, mnogo sam radio, nisam imao vremena (a ni volje)za sebe i ugojio se ponovo. Ja NISAM rekao da je ova dijeta dobra i imam utisak da me kritikujes kao da to namerno radim. Obratio sam se tebi i ostalim clanovima zato sto mi je potrebna pomoc.
E, imam utisak da je ovaj forum samo za one koji znaju dosta, a ko ne zna-udri ga...Ocekivao sam da cu procitati sta i kako da promenim, ali izgleda da sam mnogo ocekivao. U svakom slucaju, hvala i na ovome
Svakog dana stizu ista pitanja. Sta da radim da skinem salo? da se ugojim? kako da dobijem trbusnjake? i slicno.
Shvatite ljudi da je za to potrebno puno znanja i da ne mozete iz pecine da dodjete i da trazite carobnu formulu uspeha na jednom topiku. Imas internet, imas google, izvoli trazi, uci, a tek ako ti nesto ne bude jasno postavi pitanje. I nemojte cim se uclanite da ispostavljate pitanja, prvo iscitaj prethodne teme, mozda nadjes neki odgovor, naucis nesto, a opet ako ti nesto nije jasno izvoli pitaj.
Dijeta ti je katastrofa, a takvim ljudima kao sto si ti bih preporucio da ne idu na dijetu, jer kad jednom odes na dijetu evidentno je da ces sa nje i da se skines i tako u krug. Jednostavno moras promeniti nacin ishrane i hraniti se stalno tako. Da si pregledao forum mogao si da vidis greske na tvojoj dijeti (npr. zasto da ne jedes to voce!!!).
I nemojte da mi nervirate Pedjosa. Covek je strasno strpljiv i pokazuje kakav je fanatik ovog sporta. I pored svih obaveza on stize da odgovori na svaki topic.