Novembar 24, 2024, 12:11:00 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Preterivanje sa OFF topicima  (Pročitano 12253 puta)

Van mreže KoRn-90

• Middleweight Member
Odg: Preterivanje sa OFF topicima
« Odgovor #30 poslato: Avgust 24, 2007, 02:15:52 pre podne »
Mislim da off topic ne bi trebao da uopste bude na ovakvom forumu.

Van mreže Milan J

• VIP
  • Light Heavyweight Member
  • Puke but keep going!
    • realitykikngs
« Odgovor #31 poslato: Avgust 24, 2007, 03:02:48 pre podne »

ZASTO TAKO MISLIS?
"Every man dies. Not every man really squats" R.I.P. Jesse Marunde

Van mreže accountkiller99

« Odgovor #32 poslato: Avgust 24, 2007, 03:39:41 pre podne »
Citat
Da li se preteruje sa kolicinom off tema i poruka na X3M forumu???

Sto se kolicine tice, mozda i jeste problem, jer trecina poruka na ovom forumu ide u "Offtopic" podforum.

Ako smem da primetim, situacija polako (ali temeljito :D) postaje sve napetija u ovoj temi, a inicijator toga je sasacg. Odmah da se ogradim :), nista te ne optuzujem, Sasa. ;) Naprotiv, i neka si. Svi redovnici ovog foruma znaju koliko si azuran administrator, te necu sumnjati u tebe kako god da zavrsi ova tema. Ipak, ti si otvorio ovakvu temu, a ne neki spammer ili flamer, pa se mozda treba malo ozbiljnije zapitati oko ovoga...? :?

Vec sam dao predlog, 1) Neka admini napisu detaljan pravilnik "Offtopic" podforuma, ili 2) Ugasite "Offtopic" podforum.

Ja sam za to da nema "Offtopic" podforuma, al' ko pa mene pita. :D Otvori glasanje, i neka traje 30 dana, recimo. ;)

Ugledajmo se na Miskov forum? - Tamo nema mesta za offtopic. :)

EDIT:

Ne, nisam glasao za tebe u onoj "I Like You..." temi. Glasao sam za Vladara. :mrgreen:
« Poslednja izmena: Avgust 24, 2007, 03:44:46 pre podne BrokeBody »

« Odgovor #33 poslato: Avgust 24, 2007, 03:55:38 pre podne »

ZASTO TAKO MISLIS?

Paa... Svrsishodno, ovaj forum bi se i te kako brze i efikasnije razvijao. ;) Mozda je zato tako mislio? :P

Ajde da je ovo neki forum za racunare, pa bi "Offtopic" podforum bio i te kako pozeljan... Ali PRIRODA OVAKVOG FORUMA jednostavno ne vapi za "Offtopic" podforumom! - Imamo "Sexy", "Slike/Žene", "Slike/Muškarci", "Slike članova i članica foruma", "Ostali sportovi", "Powerlifting/Strongman", "Borilački Sportovi", "Ženski kutak", "Članci", "Bodybuilding Takmičenja". Dakle, i te kako imamo prostora za relaksaciju (ogranicen, ali fakat da je dovoljan ;)). Kao sto rekoh, priroda ovog foruma je takva da jednostavno ne trazi Bog zna kol'ko "Offtopic" kutak.
« Poslednja izmena: Avgust 24, 2007, 03:57:46 pre podne BrokeBody »

Van mreže 8848

• Lightweight Member
« Odgovor #34 poslato: Avgust 24, 2007, 04:20:45 pre podne »
Grešite kad kažete da ne treba da postoji offtopic.
Kad su ljudi stalno na forumu, stalno se dopisuju sa nekim drugim ljudima, onda dobiju želju da sa tim ljudima prodiskutuju i o nekim drugim stvarima koje ne spadaju ni u jednu od glavnih tema foruma. Zato i postoji offtopic. Kad ga ne bi bilo onda bi forumaši često na ovim drugim podforumima skretali sa tema i na taj način bi drastično opao kvalitet foruma. Svaka tema bi bila zatrpana off-om. Tad bi jedini način da se očuva kvalitet bilo masovno brisanje svake poruke koja skreće sa teme, što bi moglo da otera dosta ljudi sa foruma (ako smatraju da im se stalno brišu poruke, a da su neki drugi članovi privilegovani i da se njima retko briše). Ovako je tu offtopic gde može da piše ko šta oće (osim vređanja, reklamiranja i sl) i to omogućava da ostali podforumi budu čistiji. Kom se off ne čita taj će da ga preskoči, kom se čita čitaće i rešen problem.

To bi bilo moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam, neko će se složiti, neko neće.

« Odgovor #35 poslato: Avgust 24, 2007, 04:46:30 pre podne »
Grešite kad kažete da ne treba da postoji offtopic.
Kad su ljudi stalno na forumu, stalno se dopisuju sa nekim drugim ljudima, onda dobiju želju da sa tim ljudima prodiskutuju i o nekim drugim stvarima koje ne spadaju ni u jednu od glavnih tema foruma. Zato i postoji offtopic. Kad ga ne bi bilo onda bi forumaši često na ovim drugim podforumima skretali sa tema i na taj način bi drastično opao kvalitet foruma. Svaka tema bi bila zatrpana off-om. Tad bi jedini način da se očuva kvalitet bilo masovno brisanje svake poruke koja skreće sa teme, što bi moglo da otera dosta ljudi sa foruma (ako smatraju da im se stalno brišu poruke, a da su neki drugi članovi privilegovani i da se njima retko briše). Ovako je tu offtopic gde može da piše ko šta oće (osim vređanja, reklamiranja i sl) i to omogućava da ostali podforumi budu čistiji. Kom se off ne čita taj će da ga preskoči, kom se čita čitaće i rešen problem.

Pazi, vec sam (nadam se, dobro) objasnio da imamo puno lufta za rekreaciju na forumu (ako si citao moj post iznad?). Naravno, ta rekreativnost jeste donekle ogranicena (nije neogranicena kao "Offtopic" podforum), ali fakat je da je i te kako dovoljno za svakoga, te "Offtopic" podforum nije ni potreban, sto bi samo moglo da ubrza razvijanje foruma. Pod tim razvitkom mislim iskljucivo na diskusije o treninzima, ishrani, suplementaciji, itd.
« Poslednja izmena: Avgust 24, 2007, 05:03:13 pre podne BrokeBody »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #36 poslato: Avgust 24, 2007, 06:03:32 pre podne »
hmmmm....ovo polako prerasta u veliko sranje kako ja vidim..

zasto se borci za off toliko bune???/

zar ovde nisu logovani da bi saznali nesto??.

ja razyumem da je potrebno druzenje..ali zar to ne moze na pm????

recenica..mnogi bi otisli i naljutili se da im se stalno brisu poruke za ralziku od drugih??.

stvarno mi idu na penis ovakve zijave....ti isti da ne offtopicare ne bi im se ni brisalo..kao ni drugima..prosto ki pasulj..

tema je pokrenuta..ok...ali svi su joj izlgedi da se nece bas dugo zadrzati nista od ovoga....

NEKI OD NAS OVDE NEMA AMA BAS NI JEDNOJ JEBENOG RAZLOGA DA BILO KOME OBRALAZE zasto je trava zelena a nebo plavo..

kom se svijda..svidja..kome ne...sikter....

veoma jednostavno.....
@shumadinac...

neznam cemu ovakav stav....ko to od nas sere po oftopicu?????/

zar ti nisi prvi ovamo dosao da bi nesto naucio od nas??>...

i da lupimo neko sranje u offtipciu..zasto smo ga i stavili...cisto radi razodnode...a ne da se besomucno cepaju teme koje nemaju nikakva veze sa nicim..mozda nekom ei imaju...ali na nekim drugim forumima...

dakle...ovaj forum ima 4000 clanova...3000 ljudi je na ovom forumu naucilo osnovne korake....nisu znali ni kako se izovdi pravlno bench press,a sada se mnogi od njih spreamju za tkamicenja....

mnoge teme i podatke koje ovde najdes..ili nadjete...se negde debelo placaju..

ovo nije forum copy/opaste ili modifikacija tudijih postova i pravljenja pametnim od stanre moderatora a da isti nemaju neke rezualtate iza sebe..

valdar i salecg i mr nisu takmicari....i en treba da budu.....ali gde si ti video i jedan jedini glup post od ove trojice..

cak sto vise..veliki i vladar se u ospte ne upustaju u teme o hemiji recimo!!!!!!

jednostavno ljudi smtraju da tu nisu potrebni..bez obzira dali oni zanju o tome ili ne..ostati ce vecita dilema za sve korsnike...

ali zato pogledaj njihove textove i amteriojlae!!!!!!!!!!

ja eto igrom slucajnosti imam nekih sprotskih rezulatata iza sebe..i SMATRAMS EBE POPTUNO KOMPETENTIM ZA DAVNJE SAVETA.

ja ne krijem kako izlgedam i nisam virtuelni pen pal....ja postojimj i svi znaju kako izlgedam.

ako neko misli da moji saveti nisu dobri...slazem se..neka potrazi one koji jesu...

a oni koi misle da su dobri..a takvih je hvala bogu ovde mnogo..oni su verni ovom forumu i svemu sto je na njemu....

najlakse je ovaj forum pretpvirti u cirkus i pricati budalstine..

ovaj forum jeste najbolji forum na ovom govrnom podruciju,jer fotografije,prevedeni textovi,autorski textovi,licni saveti..ZNACI IZ LICNOSG ISKUSTVA...to ne mozes da nadjes nigde u ovoj kolicini i na ovaj nacin.....

zato....

stvarno je glupo da se trosi vreme na besomucne rasprave oko cele price..

jednsotavno..kome ne pase..neka ide......

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
« Odgovor #37 poslato: Avgust 24, 2007, 09:15:53 pre podne »
amin,slazem se od a do s!
SADA ZNAM GDE SAM GRESIO!

Vojislav

• Gost
« Odgovor #38 poslato: Avgust 24, 2007, 09:21:23 pre podne »

A od s do š se ne slažeš?

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
« Odgovor #39 poslato: Avgust 24, 2007, 09:24:57 pre podne »

A od s do š se ne slažeš?
mora nesto i da ostane u rezervi,za slucaj da svi zajedno nismo u pravu... :D
SADA ZNAM GDE SAM GRESIO!

Van mreže gavranac

• Middleweight Member
  • Veoma gladan
« Odgovor #40 poslato: Avgust 24, 2007, 11:32:07 pre podne »
U nachelu, nemam nishta protiv off topic tema, ali na ovom forumu stvarno bode ochi kada odem na neprochitane teme i  izmedju Polomchevih fotki i Winstrola nadjem temu "Shta ste u horoskopu?" ili neshto slichno. Ostavljam postove na ovim temama, ali mi jednostavno ne idu uz ostali enterijer foruma.
Bolje ispasti glup, nego iz autobusa.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #41 poslato: Avgust 24, 2007, 12:12:49 posle podne »
Mislim da treba da stavimo jedan lock na ovu pricu...Ko je shvatio-shvatio je(cini mi se da takvih ima u vecini),ko nije-jbg forum nece u svakom slucaju liciti na cirkus,vec ce ostati onakav kako je i planirano da bude-mnogo korisnih informacija iz sveta bb,fitnessa,ishrane i drugih sektora koje ce pomoci onima koji ne znaju nista,koji znaju malo ili koji znaju mnogo,jer niko ne zna bas sve...

pozdrav svima
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!