hmmmm....ovo polako prerasta u veliko sranje kako ja vidim..
zasto se borci za off toliko bune???/
zar ovde nisu logovani da bi saznali nesto??.
ja razyumem da je potrebno druzenje..ali zar to ne moze na pm?
recenica..mnogi bi otisli i naljutili se da im se stalno brisu poruke za ralziku od drugih??.
stvarno mi idu na penis ovakve zijave....ti isti da ne offtopicare ne bi im se ni brisalo..kao ni drugima..prosto ki pasulj..
tema je pokrenuta..ok...ali svi su joj izlgedi da se nece bas dugo zadrzati nista od ovoga....
NEKI OD NAS OVDE NEMA AMA BAS NI JEDNOJ JEBENOG RAZLOGA DA BILO KOME OBRALAZE zasto je trava zelena a nebo plavo..
kom se svijda..svidja..kome ne...sikter....
veoma jednostavno.....
@shumadinac...
neznam cemu ovakav stav....ko to od nas sere po oftopicu?
?/
zar ti nisi prvi ovamo dosao da bi nesto naucio od nas??>...
i da lupimo neko sranje u offtipciu..zasto smo ga i stavili...cisto radi razodnode...a ne da se besomucno cepaju teme koje nemaju nikakva veze sa nicim..mozda nekom ei imaju...ali na nekim drugim forumima...
dakle...ovaj forum ima 4000 clanova...3000 ljudi je na ovom forumu naucilo osnovne korake....nisu znali ni kako se izovdi pravlno bench press,a sada se mnogi od njih spreamju za tkamicenja....
mnoge teme i podatke koje ovde najdes..ili nadjete...se negde debelo placaju..
ovo nije forum copy/opaste ili modifikacija tudijih postova i pravljenja pametnim od stanre moderatora a da isti nemaju neke rezualtate iza sebe..
valdar i salecg i mr nisu takmicari....i en treba da budu.....ali gde si ti video i jedan jedini glup post od ove trojice..
cak sto vise..veliki i vladar se u ospte ne upustaju u teme o hemiji recimo!!!!!!
jednostavno ljudi smtraju da tu nisu potrebni..bez obzira dali oni zanju o tome ili ne..ostati ce vecita dilema za sve korsnike...
ali zato pogledaj njihove textove i amteriojlae!!!!!!!!!!
ja eto igrom slucajnosti imam nekih sprotskih rezulatata iza sebe..i SMATRAMS EBE POPTUNO KOMPETENTIM ZA DAVNJE SAVETA.
ja ne krijem kako izlgedam i nisam virtuelni pen pal....ja postojimj i svi znaju kako izlgedam.
ako neko misli da moji saveti nisu dobri...slazem se..neka potrazi one koji jesu...
a oni koi misle da su dobri..a takvih je hvala bogu ovde mnogo..oni su verni ovom forumu i svemu sto je na njemu....
najlakse je ovaj forum pretpvirti u cirkus i pricati budalstine..
ovaj forum jeste najbolji forum na ovom govrnom podruciju,jer fotografije,prevedeni textovi,autorski textovi,licni saveti..ZNACI IZ LICNOSG ISKUSTVA...to ne mozes da nadjes nigde u ovoj kolicini i na ovaj nacin.....
zato....
stvarno je glupo da se trosi vreme na besomucne rasprave oko cele price..
jednsotavno..kome ne pase..neka ide......