@bleck stena....
medalje tri sa balkasnkog.....ajd nabroj te godine ..
umeo je da dobije pro card?..neznam zasto lupas ovako..cuj umeo....pa nije toliki problem u to vreme dobiti pro card kada je ceo svet bio za to da se cg odcjepi od srbije i to je bio samo deo politickih igara...smesan..naravno..ali je deo politicke igre ekipe..
ocigledno je da ponzas materiju pa ti je i prilicno toga onda jasno..da emro nikada nije uzeo zlato.
takmicenje u pivnicma//.......pa ja neznam stvaro o cemu t pricas..
dali ti znas kakvo je to takmicenje i koliko je to smesno bilo.......zadnje ajd da kazemo kvaitetno takmicenje u pivnicima je bilo kada se na jednom emstu pojavio slobodna vukic...juraj valencik..gane jovanovic...itd.....
emre tada niej bilo.
emro je pobedio u kategoriji veterani jer je bilo njih dva..a apsolutnu je uzeo jer je takmicenje bilo i vise nego smesno...
hvali se da je stao pored tonnije..
dakle stvarno.....
pa mogao je da pored nejga stane kao i milion drugih...obucen......
a on pored tonnija nika nije stajao da bi sudije njih dvojicu ocenjivle vec su takve kao on sklonili u jednu stranu da se ljudi previse ne smeju kada ih vide....
neznam zasto stalno aludrias na to da drugi mogu da zamisljaju kako je to..
sta kako je....stideti se?
?.....da ti se ljudi smeju..world wide?
....da izigravas kolovna kao onaj smesni starcici sto je jedno vreme stalno dolazio na nasa takmicenja i jednom cak pao sa bine?
?
pa ok..do jaja.....ako licno na mene aludrias...ne hvala.....ja ne zelim ni da znam kako je to.......a verujm i svako ko ima i malo zdrave razymi u sebi...
jpazi..kao 1 pojavio si se pod nickom....dakle..niko nezna ni ko si ni sta si..
ali ocigldeno da znas neke stvari.
dakle..ovo ej sport GDE NIKO NE IDE DA SE ZAJEBVA.
to moze emro sada da laprda koliko god hoce......on nije uzeo pro card da vidi kakko je to...vec jer je mislio da je dovljno dobar.......a to sto on prica sada jedno jer je nakon nekoliko takmicenja osramtio sve oko sebe i samog sebe..to je vec drugi par opanka....
jos jednom ponavljam..emro nikada nije uzeo zlato an drzavnom prvenstvu...ni na balkasnkom ni na jednom drugom.
o cemu onda pircamo..dobio je pro card iz zezebnja jel je toliko kvalitetetn da je ostajao nsehvacen ovde od sudija??>.
ooooooo yeahhhhhhhhhhhh
cuj ako izgubi pro card.....aman covece.......
radi kao personalni trener veoma spesno ....oooo yeah.......i izivi kod sestre.....
prijateljstvo je jedno....ali relanost je drugo...