pozdrav steno,hvala na podrsci,razumem sta si hteo da mi kazes svojim postom...
ja za ovaj put sam sebi zacrtao da pokusam da budem sto je moguce bolji,pa za koje god to mesto da bude,neka bude...treci-treci,peti-peti...
mastao sam da se dokopam medalje jer meni su one u ovom trenutku vazne,verujem da ce tako uvek i biti...one za mene predstavljaju krunu svog rada u protekloj godini a ne neko parce metala..one imaju centralno mesto na zidu u mojoj sobi i meni je to svetinja.
mada,ono sto je realnost je da sam ja na 3 takmicenja bio bolji samo od 2 coveka od svih koji su se u tom trenutku pojavili u mojoj kategoriji na tim takmicenjima,ali ja nisam nezadovoljan...pre 10 meseci,bio sam na nuli,mozda i ispod nje...i moja ocekivanja nisu ni bila veca...ja sam naravno zapeo iz sve snage svih ovoh meseci ali bilo je neralno ocekivati da cu posle ipak tako kratkog vremena moci da se nosim sa stankom i ostalim zverkama iz teske...nadao sam se ali nisam ocekivao...
ali ponavljam ovaj komentar i razmisljanje se odnosi iskljucivo na ovu godinu i ovu takmicarsku sezonu,uopste ne mislim da su mi momci koji su bili ispred mene nedostizni,niti se ja osecam inferiorno u odnosu na njih..nikako...da tako mislim ne bi vise nikada ni zapoceo pripreme za neko naredno takmicenje..ovo je samo trenutna situacija a cim je trenutna znaci da nije trajna i da moze da se promeni...a hoce..
samo da bog da zdravlja,moj nivo aspiracije za sledecu godinu ce biti da se popenjem za jedan stepenik vise...i za koju godinu ovako kvalitetnog rada i zalaganja i ulaganja,ocekujem mnogo bolju formu a samim tim i rezultate..
citiracu mog druga:"ove godine si bio stalno treci,sledece ces da budes stalno drugi,ali jednom kad zasednes na prvo mesto,morace da te ubiju da bi te skinuli sa trona"
slazem se!