marijane,hvala ti na brizi i siguran sam da je tvoj savet bio dobronameran ali takav nacin treninga tj dijete sam vec radio na ranijim pripremama za takmicenje i rezultati su bili porazavajuci....
nekada sam u masi imao i preko 120kg jer sam mislio da sve znam i jeo sam sta sam stigao a kad bi doslo vreme priprema....bio bih na dijeti po 20 nedelja i na kraju forma nije bila ni priblizna ocekivanjima...na takmicenje bih izasao sa 95kg(poslednji put) u veoma losoj formi sa kojom nisam ni usao u finale,sasvim opravdano,jer to nisam ni zasluzio...
a onda sam na moju srecu dosao na ovaj forum i upoznao pedju petrovica koji je prepoznavsi "nesto" u meni odlucio da mi nesebicno pomogne i tako je to pocelo...
od tada moj nacin treninga i ishrane se promenio za 180',kao da sam se ponovo rodio,sve sam ucio iz pocetka,kao da nikad nisam usao u teretanu (a vezbam 10 godina),odbacio sam sujetu i slepo pratio sta mi pedja savetuje i...rezultati su bili tu...iako sam od juna do decembra 2006 iz privatnih razloga potpuno prestao da treniram i svoje telo doveo na veoma niske grane(imam slike iz tog perioda,postavicu ih otom-potom),uz pedjine savete vrlo brzo sam povratio svu MISICNU masu koju sam imao ali ne i telesnu tezinu,sto nam naravno i nije bio cilj...u spicu mase imao sam 'samo" 108kg sa svim obimima koje sam nekad imao(naravno izuzev struka koji je bio 15cm manji nego dok sam imao 120kg)...
nije mi trebalo mnogo da shvatim da covek (pedja) zna znanje tako da sam sa mase presao na takmicarske pripreme...
rezultate cemo videti svi zajedno....
mozda vec za ovo takmicenje ne postignemo cilj koji smo zacrtali ali neki sledeci put 100% hocemo,jer nasa saradnja je prakticno tek pocela...za godinu,dve,tri...tek cu biti onaj pravi...
vazno je da sam na pravom putu sa pravim covekom,ostalo ce doci vremenom u to ne sumnjam.
ukratko-da mi dodje charles glass da mi da neki savet ne bi ga poslusao...toliko za kraj..
pozdrav!!!