on to kuzi uzmati 7 dana po 1 tableta pa onda pauza mjesec pa opet tako nastavit ciklus od 7 dana, jel to ok ili nije neznam tako je valjda njemu neki "profi" preporucio, inace ima 97kg sa bf nezna koliki je al nevide se trbusni znaci preko 15% je uglavnom evo mogu slike njegove ovde postat posto nije clan da nestavljam ga tamo medju slike clanova...ps: najbolje bi bilo pedja da mu ti preporuku das kako da izvuce najbolje iz najgoreg ako bi se tako moglo reci...znaci kako da to uzme, pozdrav
Bez uvrede ali ovaj raspored 7 ON 30 OFF je glupost!!!
Prvo nijedan "profi" nebih nikad preporucio da uzima sam anadrol ili bilo koji oralni steroid a koliko se meni cini to je slucaj,a iako nije opet ovaj raspored nema smisla i nevidim njegov cilj i svrhu!!!
Sve je puno jednostavnije...21-28 dana po 50mg svaki dan i to je to!!!
S tim da anadrol nebih trebao uzimati u bilo kojem stupnju razvoja i sa bilo cim.Zar nije bolje iscrpiti svoje mogucnosti sa nekim "slabijim" steroidom i onda kad zapne udariti na jace!?!
Nemozes samo uzeti najace steroide strpati ih u jedno i to nazvati ciklusom...moras malo razmisliti zasto anadrol sa tim i onim ili zasto bih ja uzimao sam anadrol itd.
Pogresno je ici logikom od viska ne boli glava jer mogla bih te zaboliti :twisted: